Miss nedaa ارسال شده در 22 شهریور، 2023 ارسال شده در 22 شهریور، 2023 حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده♡ حال و هوای من تا برنگردی برنمیگرده♡ وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره♡ هرجا برم فکرت حتی یه شب تنهام نمیذاره... «—♩—» حال دلم با تو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه♡ هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا اومدی این عشقه♡ وقتی بهت فکر می کنم حس میکنم عطر تورو میگیرم♡ حتی من از تصور این که به من فکر می کنی میمیرم♡ وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس می کنم هوا کمه... «—♩—» هر جا برم دورم هر جا بری دوری غربت تموم عالمه♡ وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه♡ دنیا بدون تو زندونه بی دره بغضه که گریه میشه یک سره... 2 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 22 شهریور، 2023 ارسال شده در 22 شهریور، 2023 هم اکنون، Miss nedaa گفته است: حس میکنم عشقه دردی که دنیامو بغل کرده♡ حال و هوای من تا برنگردی برنمیگرده♡ وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره♡ هرجا برم فکرت حتی یه شب تنهام نمیذاره... «—♩—» حال دلم با تو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه♡ هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا اومدی این عشقه♡ وقتی بهت فکر می کنم حس میکنم عطر تورو میگیرم♡ حتی من از تصور این که به من فکر می کنی میمیرم♡ وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس می کنم هوا کمه... «—♩—» هر جا برم دورم هر جا بری دوری غربت تموم عالمه♡ وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه♡ دنیا بدون تو زندونه بی دره بغضه که گریه میشه یک سره... عالییییییییییییی سلام صبح بخیر 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 22 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 22 شهریور، 2023 3 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: عالییییییییییییی سلام صبح بخیر ممنونم صبح شمام بخیر 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 22 شهریور، 2023 ارسال شده در 22 شهریور، 2023 45 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: ممنونم صبح شمام بخیر عجبی یکی جواب دادی،، خالی نفرستادی 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .