selvam ارسال شده در 16 شهریور، 2023 ارسال شده در 16 شهریور، 2023 - چجورى مىخوای من رو ساده دوست داشته باشی ؛ من ك ساعتها با گلِ ساعتیه پیچیده دور ستون کافه حرف میزنم . من که برای برگ سهواً کنده شده از درخت غصه میخورم . من که میتونم برای هر رنگ لباست . یك شعر بلند بنویسم . . من که میرم پای پنجره و به خورشید میگم امروز مراعات کنه که صورتت نسوزه . من که میتونم تو چشمات نگاه کنم و غمهات رو سرازیر کنم توی تنِ خودم . من که مسیرم رو برای مورچهای که یه گندم روی کمرشه کج میکنم . چجوری میخوای ساده دوستت داشته باشم ؛ از منی که احساساتم از گوشهی لبم سرازیر میشه . وقتی میخوام باهات حرف بزنم . از منی که اگر یكبار ببینمت میتونم هزار بار مرورت کنم . و اگر بخندی لبخندت رو روی بوم میکشمُ میذارم گوشهی اتاقم . چجوری میخوای ساده دوستت داشته باشم وقتی که سراسر قلبم . . وقتی پُر از نیاز خواستنم . ± چجوری میخوای ساده دوستم داشته باشی وقتی ك شبیه من هیچ جایی نیست . ك برات بتونه از یک قطره قد یک دریا حرف بزنه . . ك بتونه قشنگیای دنیا رو بهت نشون بده . ك بتونه یه جوری توصیفت کنه ك آینه هم نتونه اونجوری نشونت بده . چجوری بتونم؟! چجوری میتونی :))))؟!'' - فرزانه صدهزاری 4 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 16 شهریور، 2023 ارسال شده در 16 شهریور، 2023 ۱ ساعت قبل، selvam گفته است: - چجورى مىخوای من رو ساده دوست داشته باشی ؛ من ك ساعتها با گلِ ساعتیه پیچیده دور ستون کافه حرف میزنم . من که برای برگ سهواً کنده شده از درخت غصه میخورم . من که میتونم برای هر رنگ لباست . یك شعر بلند بنویسم . . من که میرم پای پنجره و به خورشید میگم امروز مراعات کنه که صورتت نسوزه . من که میتونم تو چشمات نگاه کنم و غمهات رو سرازیر کنم توی تنِ خودم . من که مسیرم رو برای مورچهای که یه گندم روی کمرشه کج میکنم . چجوری میخوای ساده دوستت داشته باشم ؛ از منی که احساساتم از گوشهی لبم سرازیر میشه . وقتی میخوام باهات حرف بزنم . از منی که اگر یكبار ببینمت میتونم هزار بار مرورت کنم . و اگر بخندی لبخندت رو روی بوم میکشمُ میذارم گوشهی اتاقم . چجوری میخوای ساده دوستت داشته باشم وقتی که سراسر قلبم . . وقتی پُر از نیاز خواستنم . ± چجوری میخوای ساده دوستم داشته باشی وقتی ك شبیه من هیچ جایی نیست . ك برات بتونه از یک قطره قد یک دریا حرف بزنه . . ك بتونه قشنگیای دنیا رو بهت نشون بده . ك بتونه یه جوری توصیفت کنه ك آینه هم نتونه اونجوری نشونت بده . چجوری بتونم؟! چجوری میتونی :))))؟!'' - فرزانه صدهزاری همیشه ساده، عالی هست،بعضی وقت ها از مد میفته ولی بازم خیلی ها طرفدارش هستند از لباس گرفته تا خود آدم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .