Miss nedaa ارسال شده در 17 مرداد، 2023 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 «» [ یه اَفسانه هَست که میگه , هَر وَقت عَزیزِتون بُغض کَردزیر ِگَلوشو بِبوسید^.^ اَگه نَبوسیدغَمبادمیگیره! بَعدهاهَم توعِلم ِپِزشکی متوجه شُدَن، غَمباد تو دُنیای ِواقعی هَمون بیماریِ تیروئیده ، چیزی که جالِبِش کَرده اینه ک اسم ِغَمباد به زَبون ِعِلمی گلوبوس نِوِشته میشه :) ] 3 1 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 17 مرداد، 2023 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 1 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: «» [ یه اَفسانه هَست که میگه , هَر وَقت عَزیزِتون بُغض کَردزیر ِگَلوشو بِبوسید^.^ اَگه نَبوسیدغَمبادمیگیره! بَعدهاهَم توعِلم ِپِزشکی متوجه شُدَن، غَمباد تو دُنیای ِواقعی هَمون بیماریِ تیروئیده ، چیزی که جالِبِش کَرده اینه ک اسم ِغَمباد به زَبون ِعِلمی گلوبوس نِوِشته میشه ] واییی چه جالب 2 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 17 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 17 مرداد، 2023 هم اکنون، فریحا گفته است: واییی چه جالب 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 17 مرداد، 2023 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 هم اکنون، Miss nedaa گفته است: 2 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 17 مرداد، 2023 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 4 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: «» [ یه اَفسانه هَست که میگه , هَر وَقت عَزیزِتون بُغض کَردزیر ِگَلوشو بِبوسید^.^ اَگه نَبوسیدغَمبادمیگیره! بَعدهاهَم توعِلم ِپِزشکی متوجه شُدَن، غَمباد تو دُنیای ِواقعی هَمون بیماریِ تیروئیده ، چیزی که جالِبِش کَرده اینه ک اسم ِغَمباد به زَبون ِعِلمی گلوبوس نِوِشته میشه ] متاسفانه من هم دچارش شدم،چرا کسی زیرگلو منو نبوسید 1 2 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 17 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 17 مرداد، 2023 7 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: متاسفانه من هم دچارش شدم،چرا کسی زیرگلو منو نبوسید الهی عزیزم 1 نقل قول
Azadehparan ارسال شده در 17 مرداد، 2023 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 29 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: «» [ یه اَفسانه هَست که میگه , هَر وَقت عَزیزِتون بُغض کَردزیر ِگَلوشو بِبوسید^.^ اَگه نَبوسیدغَمبادمیگیره! بَعدهاهَم توعِلم ِپِزشکی متوجه شُدَن، غَمباد تو دُنیای ِواقعی هَمون بیماریِ تیروئیده ، چیزی که جالِبِش کَرده اینه ک اسم ِغَمباد به زَبون ِعِلمی گلوبوس نِوِشته میشه ] دلم غمباد خواست یکی بیاد ببوسش نقل قول
علی ارسال شده در 17 مرداد، 2023 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 3 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: «» [ یه اَفسانه هَست که میگه , هَر وَقت عَزیزِتون بُغض کَردزیر ِگَلوشو بِبوسید^.^ اَگه نَبوسیدغَمبادمیگیره! بَعدهاهَم توعِلم ِپِزشکی متوجه شُدَن، غَمباد تو دُنیای ِواقعی هَمون بیماریِ تیروئیده ، چیزی که جالِبِش کَرده اینه ک اسم ِغَمباد به زَبون ِعِلمی گلوبوس نِوِشته میشه ] هرکس خاست ی تومن میگیرم زیر گلوشو میبوسم لطفا خانمای زشت و دهاتی نیان پیوی من مرسی اَه نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 18 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 18 مرداد، 2023 5 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: عالی عزیزم❤❤ مرسی عزیزدلم نقل قول
Topaz ارسال شده در 18 مرداد، 2023 ارسال شده در 18 مرداد، 2023 22 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: «» [ یه اَفسانه هَست که میگه , هَر وَقت عَزیزِتون بُغض کَردزیر ِگَلوشو بِبوسید^.^ اَگه نَبوسیدغَمبادمیگیره! بَعدهاهَم توعِلم ِپِزشکی متوجه شُدَن، غَمباد تو دُنیای ِواقعی هَمون بیماریِ تیروئیده ، چیزی که جالِبِش کَرده اینه ک اسم ِغَمباد به زَبون ِعِلمی گلوبوس نِوِشته میشه ] عالی نقل قول
Elnaz ارسال شده در 18 مرداد، 2023 ارسال شده در 18 مرداد، 2023 23 ساعت قبل، Elnaz گفته است: متاسفانه من هم دچارش شدم،چرا کسی زیرگلو منو نبوسید @Secret چرا خندیدی؟؟؟ 2 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 18 مرداد، 2023 ارسال شده در 18 مرداد، 2023 هم اکنون، Secret گفته است: باحال گفتی ای بابا... بیماری دیگه با یه بوس حل میشد که نشد ... 2 نقل قول
فندق ارسال شده در 10 شهریور، 2023 ارسال شده در 10 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۷ در 15:22، Miss nedaa گفته است: «» [ یه اَفسانه هَست که میگه , هَر وَقت عَزیزِتون بُغض کَردزیر ِگَلوشو بِبوسید^.^ اَگه نَبوسیدغَمبادمیگیره! بَعدهاهَم توعِلم ِپِزشکی متوجه شُدَن، غَمباد تو دُنیای ِواقعی هَمون بیماریِ تیروئیده ، چیزی که جالِبِش کَرده اینه ک اسم ِغَمباد به زَبون ِعِلمی گلوبوس نِوِشته میشه ] خیلی زیبا و جالب بود 5 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .