Miss nedaa ارسال شده در 15 مرداد، 2023 ارسال شده در 15 مرداد، 2023 (ویرایش شده) ────┤ ♩♪♫♪♩ ├──── حرفای جدید میزنی عذر و بهونه تا کی؟! نفس کسی رو بگیری مگه زنده میمونه تا کی!! ♩♪ حرفای جدید میزنی قانونای نانوشته، اون آینه رو بده ببینم رو پیشونیم چیا نوشته… الا و بلا که فقط حال تو با ما خوشه، الا و بلا هرجا با هم باشیم اونجا خوشه!! ♩♪ الا و بلا تو که خوش باشی یه دنیا خوشه، یادته چیا میگفتی زیر گوش من میخوندی… ♩♪ ویرایش شده 15 مرداد، 2023 توسط Miss nedaa 1 3 نقل قول
Topaz ارسال شده در 15 مرداد، 2023 ارسال شده در 15 مرداد، 2023 4 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: ────┤ ♩♪♫♪♩ ├──── حرفای جدید میزنی عذر و بهونه تا کی؟! نفس کسی رو بگیری مگه زنده میمونه تا کی!! ♩♪ حرفای جدید میزنی قانونای نانوشته، اون آینه رو بده ببینم رو پیشونیم چیا نوشته… الا و بلا که فقط حال تو با ما خوشه، الا و بلا هرجا با هم باشیم اونجا خوشه!! ♩♪ الا و بلا تو که خوش باشی یه دنیا خوشه، یادته چیا میگفتی زیر گوش من میخوندی… ♩♪ عالی بود نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 15 مرداد، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: عالی بود 1 نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 15 مرداد، 2023 ارسال شده در 15 مرداد، 2023 هم اکنون، Miss nedaa گفته است: ────┤ ♩♪♫♪♩ ├──── حرفای جدید میزنی عذر و بهونه تا کی؟! نفس کسی رو بگیری مگه زنده میمونه تا کی!! ♩♪ حرفای جدید میزنی قانونای نانوشته، اون آینه رو بده ببینم رو پیشونیم چیا نوشته… الا و بلا که فقط حال تو با ما خوشه، الا و بلا هرجا با هم باشیم اونجا خوشه!! ♩♪ الا و بلا تو که خوش باشی یه دنیا خوشه، یادته چیا میگفتی زیر گوش من میخوندی… ♩♪ هم اکنون، Miss nedaa گفته است: ────┤ ♩♪♫♪♩ ├──── حرفای جدید میزنی عذر و بهونه تا کی؟! نفس کسی رو بگیری مگه زنده میمونه تا کی!! ♩♪ حرفای جدید میزنی قانونای نانوشته، اون آینه رو بده ببینم رو پیشونیم چیا نوشته… الا و بلا که فقط حال تو با ما خوشه، الا و بلا هرجا با هم باشیم اونجا خوشه!! ♩♪ الا و بلا تو که خوش باشی یه دنیا خوشه، یادته چیا میگفتی زیر گوش من میخوندی… ♩♪ قشنگ بود مرسی عزیز نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .