حسین138 ارسال شده در 7 مرداد، 2023 ارسال شده در 7 مرداد، 2023 اینک این شعر من و گفتار من * یک نمونه از کم و بسیار من آب آن بسیار و قدری خوشمزه * نه عسل نه قند ،عین خربزه گر کسی گوید عیار آن کم است * باشد اما اعتبارش محکم است من جناب مستطایی نیستم * شاعر لفت و لعابی نیستم شعر من شعر زبان مردم است * شعر قلب و شعر جان مردم است ای برادر ما همه از مردمیم * بی جهت در خودپسندیها گمیم لفظ زیبا چیست یا قول فصیح * آنچه منظور تو را گوید صحیح اینکه می گیرد تورا ،زیبایی است * این که می فهماند این شیوایی است هر چه معنی می دهد وقت سخن * جایز است آوردنش در شعر من گفتم این را با زبان عصر خویش * نه زبان قرن بعد و قرن پیش گر ترا گفت آنکه دارد حسن ظن * آذر یزدی است استاد سخن شعر او شعر تر جان پرور است * گر بسنجی از همه عالم سر است نقد رایج سکه بی غل و غش * با زبان یزدی او (جون و خش) مرگ من این حرفها باور مکن * مخلصت را از خودت دلخور مکن گر چه باشد در وجود هر کسی * خودپسندی های گوناگون بسی من ولی مرد تکلف نیستم *هیچ هیچ اهل تعارف نیستم گر چه خود از به به خود دلخوشم * تو نگو به به خجالت می کشم مهدی آذر یزدی 3 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 13 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 13 مرداد، 2023 38 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: زیبا بود..ممنون سلام خواهش میکنم چند روز پیش هم مستندش گذاشت 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .