نیلوفرآبی ارسال شده در 11 تیر، 2023 ارسال شده در 11 تیر، 2023 آهنگ علیرضا طلیسچی یه شب ندیدن تو مگه عادت میکنم با اینکه… ♩ رو حرف تو من نه نمیارم ولی بخوای بری ♪♪ ─|♫●♪♪♫|─ بمیرم نمیذارم تو جونمم بخوای برات کادو … ♩ میارم دیوونه من با تو از این حرفا ندارم♪♪ علیرضا طلیسچی تو جونمم بخوای برات کادو میارم 4 1 نقل قول
Venusi ارسال شده در 11 تیر، 2023 ارسال شده در 11 تیر، 2023 2 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: آهنگ علیرضا طلیسچی یه شب ندیدن تو مگه عادت میکنم با اینکه… ♩ رو حرف تو من نه نمیارم ولی بخوای بری ♪♪ ─|♫●♪♪♫|─ بمیرم نمیذارم تو جونمم بخوای برات کادو … ♩ میارم دیوونه من با تو از این حرفا ندارم♪♪ علیرضا طلیسچی تو جونمم بخوای برات کادو میارم عالــی 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 11 تیر، 2023 ارسال شده در 11 تیر، 2023 2 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: آهنگ علیرضا طلیسچی یه شب ندیدن تو مگه عادت میکنم با اینکه… ♩ رو حرف تو من نه نمیارم ولی بخوای بری ♪♪ ─|♫●♪♪♫|─ بمیرم نمیذارم تو جونمم بخوای برات کادو … ♩ میارم دیوونه من با تو از این حرفا ندارم♪♪ علیرضا طلیسچی تو جونمم بخوای برات کادو میارم عالی 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 31 مرداد، 2023 ارسال شده در 31 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۲۳ در 01:00، نیلوفرآبی گفته است: آهنگ علیرضا طلیسچی یه شب ندیدن تو مگه عادت میکنم با اینکه… ♩ رو حرف تو من نه نمیارم ولی بخوای بری ♪♪ ─|♫●♪♪♫|─ بمیرم نمیذارم تو جونمم بخوای برات کادو … ♩ میارم دیوونه من با تو از این حرفا ندارم♪♪ علیرضا طلیسچی تو جونمم بخوای برات کادو میارم نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 1 شهریور، 2023 ارسال شده در 1 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۲۳ در 00:00، نیلوفرآبی گفته است: آهنگ علیرضا طلیسچی یه شب ندیدن تو مگه عادت میکنم با اینکه… ♩ رو حرف تو من نه نمیارم ولی بخوای بری ♪♪ ─|♫●♪♪♫|─ بمیرم نمیذارم تو جونمم بخوای برات کادو … ♩ میارم دیوونه من با تو از این حرفا ندارم♪♪ علیرضا طلیسچی تو جونمم بخوای برات کادو میارم نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .