نیلوفرآبی ارسال شده در 10 تیر، 2023 ارسال شده در 10 تیر، 2023 Song Ahmad Solo Avareze Tanhaei متن آهنگ عوارض تنهایی احمد سلو یه دیوونه ای که رد داده دیگه منتظر تماسشه یعنی تنها امیدش هرجا میرسه یکی یه چی میگه تو که تنها نبودی دلش درجا میگیره خسته شده از فصلای سال و این کوچه خیابونای خاطره سازو از شلوغیا فراریه مودیه اینا عوارض تنهاییه دلم بدجوری ترسید وقتی که فهمید چشماتو بستی روی کسی که میگفتی همه هستیمه آخرم رفتی کاراتو کردی برو هرجا که میخوای ولی من نمیبخشمت دلم بدجوری ترسید وقتی که فهمید چشماتو بستی روی کسی که میگفتی همه هستیمه آخرم رفتی کاراتو کردی برو هرجا که میخوای ولی من نمیبخشمت 3 نقل قول
Topaz ارسال شده در 10 تیر، 2023 ارسال شده در 10 تیر، 2023 5 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: Song Ahmad Solo Avareze Tanhaei متن آهنگ عوارض تنهایی احمد سلو یه دیوونه ای که رد داده دیگه منتظر تماسشه یعنی تنها امیدش هرجا میرسه یکی یه چی میگه تو که تنها نبودی دلش درجا میگیره خسته شده از فصلای سال و این کوچه خیابونای خاطره سازو از شلوغیا فراریه مودیه اینا عوارض تنهاییه دلم بدجوری ترسید وقتی که فهمید چشماتو بستی روی کسی که میگفتی همه هستیمه آخرم رفتی کاراتو کردی برو هرجا که میخوای ولی من نمیبخشمت دلم بدجوری ترسید وقتی که فهمید چشماتو بستی روی کسی که میگفتی همه هستیمه آخرم رفتی کاراتو کردی برو هرجا که میخوای ولی من نمیبخشمت انتخاب عالی 1 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 6 شهریور، 2023 ارسال شده در 6 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۲۱ در 09:35، نیلوفرآبی گفته است: Song Ahmad Solo Avareze Tanhaei متن آهنگ عوارض تنهایی احمد سلو یه دیوونه ای که رد داده دیگه منتظر تماسشه یعنی تنها امیدش هرجا میرسه یکی یه چی میگه تو که تنها نبودی دلش درجا میگیره خسته شده از فصلای سال و این کوچه خیابونای خاطره سازو از شلوغیا فراریه مودیه اینا عوارض تنهاییه دلم بدجوری ترسید وقتی که فهمید چشماتو بستی روی کسی که میگفتی همه هستیمه آخرم رفتی کاراتو کردی برو هرجا که میخوای ولی من نمیبخشمت دلم بدجوری ترسید وقتی که فهمید چشماتو بستی روی کسی که میگفتی همه هستیمه آخرم رفتی کاراتو کردی برو هرجا که میخوای ولی من نمیبخشمت عالی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .