نیلوفرآبی ارسال شده در 8 تیر، 2023 ارسال شده در 8 تیر، 2023 Song Mehdi Jahani Rooze Akhari متن آهنگ روز آخری مهدی جهانی هر جای دنیا باشی تو یاد تو و نگاتم من بعد روزای رویایی رسیده لحظه ی رفتن میری و تکیه گاهی نیست سوی من هیچ نگاهی نیست منو میدی به تنهایی واسه دلم پناهی نیست همیشه بودی و چشمات واسه ی من حمایت بود پیش نگاه دریاییت همه چی شکل عادت بود وقتی صدات تو دنیام بود همه چی خوب و زیبا بود دیگه تمومه این قصه همه چی شکل رویا بود 3 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 6 شهریور، 2023 ارسال شده در 6 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۱۹ در 20:47، نیلوفرآبی گفته است: Song Mehdi Jahani Rooze Akhari متن آهنگ روز آخری مهدی جهانی هر جای دنیا باشی تو یاد تو و نگاتم من بعد روزای رویایی رسیده لحظه ی رفتن میری و تکیه گاهی نیست سوی من هیچ نگاهی نیست منو میدی به تنهایی واسه دلم پناهی نیست همیشه بودی و چشمات واسه ی من حمایت بود پیش نگاه دریاییت همه چی شکل عادت بود وقتی صدات تو دنیام بود همه چی خوب و زیبا بود دیگه تمومه این قصه همه چی شکل رویا بود مثل همیشه فوقالعاده نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .