نیلوفرآبی ارسال شده در 8 تیر، 2023 ارسال شده در 8 تیر، 2023 متن آهنگ از اون بالا کفتر میایه شهاب تیام ─┤ ●♬!♫!♭● ├─ از اون بالا کفتر میایه یک دانه دختر میایه !♫!♭● از اون بالا کفتر میایه یک دانه دختر میایه سیاه کجک جان جان تو منو دیوانه کردی!♫!♭● سیاه کجک جان جان تو منو دیوانه کردی آی دختر کابلی من یه ایرانی هستم !♫!♭● به خاطر تو دختر کوله بارم رو بستم آی دختر کابلی من یه ایرانی هستم !♫!♭● به خاطر تو دختر کوله بارم رو بستم سیاه کجک جان جان تو منو دیوانه کردی !♫!♭● سیاه کجک جان جان تو منو دیوانه کردی بیا همدمه من نرو از بر من !♫! 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 8 تیر، 2023 ارسال شده در 8 تیر، 2023 7 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ از اون بالا کفتر میایه شهاب تیام ─┤ ●♬!♫!♭● ├─ از اون بالا کفتر میایه یک دانه دختر میایه !♫!♭● از اون بالا کفتر میایه یک دانه دختر میایه سیاه کجک جان جان تو منو دیوانه کردی!♫!♭● سیاه کجک جان جان تو منو دیوانه کردی آی دختر کابلی من یه ایرانی هستم !♫!♭● به خاطر تو دختر کوله بارم رو بستم آی دختر کابلی من یه ایرانی هستم !♫!♭● به خاطر تو دختر کوله بارم رو بستم سیاه کجک جان جان تو منو دیوانه کردی !♫!♭● سیاه کجک جان جان تو منو دیوانه کردی بیا همدمه من نرو از بر من !♫! یادش بخیر با این اهنگ چه روز هایی داشتیم 1 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 8 تیر، 2023 ارسال شده در 8 تیر، 2023 7 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ از اون بالا کفتر میایه شهاب تیام ─┤ ●♬!♫!♭● ├─ از اون بالا کفتر میایه یک دانه دختر میایه !♫!♭● از اون بالا کفتر میایه یک دانه دختر میایه سیاه کجک جان جان تو منو دیوانه کردی!♫!♭● سیاه کجک جان جان تو منو دیوانه کردی آی دختر کابلی من یه ایرانی هستم !♫!♭● به خاطر تو دختر کوله بارم رو بستم آی دختر کابلی من یه ایرانی هستم !♫!♭● به خاطر تو دختر کوله بارم رو بستم سیاه کجک جان جان تو منو دیوانه کردی !♫!♭● سیاه کجک جان جان تو منو دیوانه کردی بیا همدمه من نرو از بر من !♫! عاااااالی ممنون 1 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 8 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 8 تیر، 2023 1 دقیقه قبل، فریحا گفته است: عاااااالی ممنون فدات❤ 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 8 تیر، 2023 ارسال شده در 8 تیر، 2023 2 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: فدات❤ خدا نکنه دلبر 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 3 مهر، 2023 ارسال شده در 3 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۱۹ در 14:04، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ از اون بالا کفتر میایه شهاب تیام ─┤ ●♬!♫!♭● ├─ از اون بالا کفتر میایه یک دانه دختر میایه !♫!♭● از اون بالا کفتر میایه یک دانه دختر میایه سیاه کجک جان جان تو منو دیوانه کردی!♫!♭● سیاه کجک جان جان تو منو دیوانه کردی آی دختر کابلی من یه ایرانی هستم !♫!♭● به خاطر تو دختر کوله بارم رو بستم آی دختر کابلی من یه ایرانی هستم !♫!♭● به خاطر تو دختر کوله بارم رو بستم سیاه کجک جان جان تو منو دیوانه کردی !♫!♭● سیاه کجک جان جان تو منو دیوانه کردی بیا همدمه من نرو از بر من !♫! نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .