حسین138 ارسال شده در 5 تیر، 2023 ارسال شده در 5 تیر، 2023 تا وقتی نبخشیده ایم ، انرژی حیاتی وجودمان را صرف آن اتفاقاتی می کنیم که باعث رنجش ما شده است… تا وقتی به آن اتفاقات فکر می کنیم ،در جایی از وجودمان ، انگار یک نیرویی بیرونی روح ما را به زنجیر کشیده. وقتی دیگری را برای اتفاقات پیش آمده نمی بخشیم ،در واقع لیاقت دریافت خود را از هستی پایین می آوریم. وقتی نمی بخشیم ، نمی توانیم با زندگی جاری باشیم. این یعنی سکون و این سکون حتی آب زلال را هم به گند می کشاند…! ” پس ببخشیم تا آزاد شویم 1 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 5 تیر، 2023 ارسال شده در 5 تیر، 2023 1 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: تا وقتی نبخشیده ایم ، انرژی حیاتی وجودمان را صرف آن اتفاقاتی می کنیم که باعث رنجش ما شده است… تا وقتی به آن اتفاقات فکر می کنیم ،در جایی از وجودمان ، انگار یک نیرویی بیرونی روح ما را به زنجیر کشیده. وقتی دیگری را برای اتفاقات پیش آمده نمی بخشیم ،در واقع لیاقت دریافت خود را از هستی پایین می آوریم. وقتی نمی بخشیم ، نمی توانیم با زندگی جاری باشیم. این یعنی سکون و این سکون حتی آب زلال را هم به گند می کشاند…! ” پس ببخشیم تا آزاد شویم بسیار زیبا 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 5 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: بسیار زیبا سلام خوبی؟ 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 5 تیر، 2023 ارسال شده در 5 تیر، 2023 هم اکنون، حسین138 گفته است: سلام خوبی؟ سلام.ممنونم..خداراشکر.شما خوبید؟ 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 5 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: سلام.ممنونم..خداراشکر.شما خوبید؟ از ظهر تا الان تو اتاقم بیرون نرفتم، همش هم تو انجمن بودم، حالم گرفته هست 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 5 تیر، 2023 ارسال شده در 5 تیر، 2023 هم اکنون، حسین138 گفته است: از ظهر تا الان تو اتاقم بیرون نرفتم، همش هم تو انجمن بودم، حالم گرفته هست چرا؟؟ خدا بد نده؟ نقل قول
حسین138 ارسال شده در 5 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: چرا؟؟ خدا بد نده؟ صبح با بابام دعوام شد تو مغازه، خیلی خدا رحمم کرد، بابام هم جلو همه صدتا خفتم داد، منم آمدم خونه رفتم تو اتاق هنوزم بیرون نرفتم نقل قول
Elnaz ارسال شده در 5 تیر، 2023 ارسال شده در 5 تیر، 2023 هم اکنون، حسین138 گفته است: صبح با بابام دعوام شد تو مغازه، خیلی خدا رحمم کرد، بابام هم جلو همه صدتا خفتم داد، منم آمدم خونه رفتم تو اتاق هنوزم بیرون نرفتم چکار کردی مگه؟چرا باباتو حرص میدی،حتما کاری کردی؟؟ نقل قول
حسین138 ارسال شده در 5 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: چکار کردی مگه؟چرا باباتو حرص میدی،حتما کاری کردی؟؟ داشتن شاگردا لاستیک عوض می کردن، منم کنارشون بودم، ی چیزی هست تو رینگ بهش میگن بچه رینگ، ی دفعه با فشار زد بیرون از جلو صورتم رد شد، خدا رحمم کرد، بابام دید، آمد شرفم جلو همه برد نقل قول
Elnaz ارسال شده در 5 تیر، 2023 ارسال شده در 5 تیر، 2023 هم اکنون، حسین138 گفته است: داشتن شاگردا لاستیک عوض می کردن، منم کنارشون بودم، ی چیزی هست تو رینگ بهش میگن بچه رینگ، ی دفعه با فشار زد بیرون از جلو صورتم رد شد، خدا رحمم کرد، بابام دید، آمد شرفم جلو همه برد خوب ناراحت نباش،باباته دیگه .نگرانت شده،خدا رحمت کرده..فراموش میکنی خودتو ناراحت نکن. بچه بازیا چیه در میاری؟ قهر نکن حالا 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 5 تیر، 2023 ارسال شده در 5 تیر، 2023 20 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: تا وقتی نبخشیده ایم ، انرژی حیاتی وجودمان را صرف آن اتفاقاتی می کنیم که باعث رنجش ما شده است… تا وقتی به آن اتفاقات فکر می کنیم ،در جایی از وجودمان ، انگار یک نیرویی بیرونی روح ما را به زنجیر کشیده. وقتی دیگری را برای اتفاقات پیش آمده نمی بخشیم ،در واقع لیاقت دریافت خود را از هستی پایین می آوریم. وقتی نمی بخشیم ، نمی توانیم با زندگی جاری باشیم. این یعنی سکون و این سکون حتی آب زلال را هم به گند می کشاند…! ” پس ببخشیم تا آزاد شویم بگذار و گذر 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 5 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: خوب ناراحت نباش،باباته دیگه .نگرانت شده،خدا رحمت کرده..فراموش میکنی خودتو ناراحت نکن. بچه بازیا چیه در میاری؟ قهر نکن حالا نمیدونم.، کاش تو گاراژ نبود جلو همه 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 5 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: بگذار و گذر من که گذشتم، بیخیال شدم 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 5 تیر، 2023 ارسال شده در 5 تیر، 2023 هم اکنون، حسین138 گفته است: نمیدونم.، کاش تو گاراژ نبود جلو همه دیگه اینقدر خود خوری نکن،کاریه که شده.. برو بخواب،امید به خدا.فقط مواظب باش تصمیم اشتباه نگیری. 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 5 تیر، 2023 مالک ارسال شده در 5 تیر، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: دیگه اینقدر خود خوری نکن،کاریه که شده.. برو بخواب،امید به خدا.فقط مواظب باش تصمیم اشتباه نگیری. ممنون باشه دستت درد کنه شبت بخیر، خوابم نمیبره 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .