ashkan ارسال شده در 5 تیر، 2023 ارسال شده در 5 تیر، 2023 نیایش روزانه از تو سپاسگزارم که در دشواریها به من قدرت میبخشی و رحمتت شامل حالم میشود. امروز ترسهایم را کنار میگذارم و اجازه نمیدهم که هیچچیز شادی و نشاطم را از بین ببرد. به تو اطمینان دارم، زیرا با نیروی راستین عدالتت به من یاری میرسانی. میدانم که برنامهای برای پیروزیام داری. مرا از نشاط و آرامش ماوراییات سرشار کن. از تو سپاسگزارم که مرا در آغوش گرم مهربانت به خودت نزدیک میکنی. آمین ❀ 2 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 5 تیر، 2023 ارسال شده در 5 تیر، 2023 1 ساعت قبل، ashkan گفته است: نیایش روزانه از تو سپاسگزارم که در دشواریها به من قدرت میبخشی و رحمتت شامل حالم میشود. امروز ترسهایم را کنار میگذارم و اجازه نمیدهم که هیچچیز شادی و نشاطم را از بین ببرد. به تو اطمینان دارم، زیرا با نیروی راستین عدالتت به من یاری میرسانی. میدانم که برنامهای برای پیروزیام داری. مرا از نشاط و آرامش ماوراییات سرشار کن. از تو سپاسگزارم که مرا در آغوش گرم مهربانت به خودت نزدیک میکنی. آمین ❀ آمین یا رب العالمین 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .