ashkan ارسال شده در 3 تیر، 2023 ارسال شده در 3 تیر، 2023 نیایش روزانه پروردگارا، تو را میستایم و سپاس میگویم، زیرا در هر کاری که قرار است انجام دهم، مرا با روح توانمند خویش قدرتمند میسازی. من کاستیهایم را بزرگ نمیکنم، بلکه عظمت تو را در ذهن خود پررنگتر میکنم. میدانم که تنها نیستم، زیرا تو قول دادهای که کنارم میمانی. امروز قدرت، موهبت و برکت تو را دریافت میکنم تا یاریرسانم باشد. برای برکتی که به من بخشیدهای، از تو سپاسگزارم و در همین هنگام، تمام کارهایم را به تو واگذار میکنم. من اعلام میکنم که میتوانم هر کاری را انجام دهم. آمین🩷 ❀ 1 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 3 تیر، 2023 ارسال شده در 3 تیر، 2023 16 دقیقه قبل، ashkan گفته است: نیایش روزانه پروردگارا، تو را میستایم و سپاس میگویم، زیرا در هر کاری که قرار است انجام دهم، مرا با روح توانمند خویش قدرتمند میسازی. من کاستیهایم را بزرگ نمیکنم، بلکه عظمت تو را در ذهن خود پررنگتر میکنم. میدانم که تنها نیستم، زیرا تو قول دادهای که کنارم میمانی. امروز قدرت، موهبت و برکت تو را دریافت میکنم تا یاریرسانم باشد. برای برکتی که به من بخشیدهای، از تو سپاسگزارم و در همین هنگام، تمام کارهایم را به تو واگذار میکنم. من اعلام میکنم که میتوانم هر کاری را انجام دهم. آمین🩷 ❀ الهی و ربی من لی غیروک 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .