ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 8 آبان، 2022 ارسال شده در 8 آبان، 2022 علم بهتراست یا ثروت؟ حکیمی درجمع مریدانش نشسته بود، یکی از شاگردان از وی پرسید: استاد علم بهتراست یا ثروت؟������ حکیم بیدرنگ شمشیری بیرون آورد و مانند جومونگ، شاگرد بخت برگشته را به سه قسمت نامساوی تقسیم نمود و گفت: سالهاست که دیگر هیچ کس بین دوراهی علم و ثروت گیر نمیکند! مریدان دیگر درحالی که انگشت حیرت به دندان گرفته و لرزش تمام وجودشان را فرا گرفته بود، گفتند: ای حکیم، ما را دلیلی عیان ساز تا جان فدا کنیم!! حکیم گفت: در جوانی مرا دوستی بود که باهم به مکتب می رفتیم، دوستم ترک تحصیل کرد و من معلم مکتب شدم! حالا او پورشه دارد، من پوشه..! او اوراق مشارکت دارد و من اوراق امتحانی..! او عینک آفتابی، من عینک ته استکانی..! او بیمهی زندگانی، من بیمه ی خدمات درمانی..! او سکه و ارز، من سکته و قرض..! سخنان حکیم چون بدین جا رسید، مریدان نعرهای جانسوز زدند و راهی کلاس های آموزش اختلاس گشتند!!! باشد که شما را پندی آموخته و به درد حکیم گرفتار نیایید..! نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .