رفتن به مطلب
بزودی این ادرس به صورت موقت و برای رفع برخی مشکلات از دسترس خارج میشود جهت ورود به چت روم تو گوگل بنویسین میهن چت روی لینک های اول کلیک نمایید

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

نمیدونم از کجا شروع کنم؟
از خوبیت از امیدت از حرفاے پر از ماهت یا از چشمات ک منو کشته.حتے از عصبانیتت چون اونم غنیمته کاش بدونے ک چقدر دوستت دارم کاش بدونے ارزشت بیشتر از این حرفاست.
تو برام مثل بارونے ک همیشه سبکے میاره مثل بارون از اسمون ب دل عاشق من میباره.مثل بارون براے دل ادمے ارام و نرمه چه خوبه بودنت چه خوبه احساست و حتے لمس کردنت.
انقدر دوست دارم ب اون شونه هات سرمو بزارم حرفاے دلمو بهت بگم باهات گریه کنم باهات بخندم و هر لحظه ب چشماے پر از مهرت نگاه کنم چون اون چشمات منو ب زندگے بیشتر وابسته میکنه.هر موقع اون صداے قشنگتو میشنوم ی جورے اروم و هیجان زده میشم از خودمو از بودنت جدا میشم و خودمو ب تو میسپارم اگه تو دلم باشے باور نمیکنے میگے این دل همونے ک فکر میکنم دوسم نداره؟ ولے کاش از چشام بخونے ک حتے بودنت گفتنت خواستنت و همه چیزت براے من از همه کس با ارزشتره. میدونے زندگے من مثل ی کاغذ سیاه ک تو نقطه ی سفیدش هستے و هر لحظه ک عشق من به تو زیاد میشه اون نقطه ب اوج خود میرسه و بزرگتر میشه و زندگے ی رنگ دیگه اے باتو میگیره.
هیچ کسے تو رو نمیتونه از من بگیره حتے خودت چون اسمت عشقت و بودنت تو دلم حک شده و محاله ک پاک شه یعنے خودمم نمیزارم ک پاک شه.
عشقت برام مثل گلهاے بہارے هر روز تازه تر میشه ب جای اینکه تکرارے بشه.هر روز بوے قشنگترے ب خودش میگیره. عشقت برام تازه و تازه تر میشه مثل بوے یاسمن انقدر از ته دل نفس میکشم تا بیشتر ب بودنت و عشقت معتاد شم.
اما..........
اما حیف ک تو نیستے عشقم

ھعق ھعق 

پسرک عاشق

kambiz_landar😭

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...