Miss nedaa ارسال شده در 4 خرداد، 2023 ارسال شده در 4 خرداد، 2023 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── امشب میام بازم دم پنجرتون یکم بمون نذار ویرونه شم♬♫♪ یه کوچه پر از سنگ و یه پنجره میای دم شیشه یا دیوونه شم کی میگه دور باشیم از هم بهتره کی میخواد فکر تو از سرم بپره♬♫♪ خیلی گفتم ولی این دفعه آخره دلم پشت دره نمیرم تا بیای باید حرف بزنیم بیا مشکلو حل کن♬♫♪ همه چیم رو هواست بیا تکلیف این دل تنگو روشن کن نمیرم تا بیای باید حرف بزنیم بیا مشکلو حل کن همه چیم روهواست بیا تکلیف این دل تنگ و روشن کن... 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 4 خرداد، 2023 ارسال شده در 4 خرداد، 2023 36 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── امشب میام بازم دم پنجرتون یکم بمون نذار ویرونه شم♬♫♪ یه کوچه پر از سنگ و یه پنجره میای دم شیشه یا دیوونه شم کی میگه دور باشیم از هم بهتره کی میخواد فکر تو از سرم بپره♬♫♪ خیلی گفتم ولی این دفعه آخره دلم پشت دره نمیرم تا بیای باید حرف بزنیم بیا مشکلو حل کن♬♫♪ همه چیم رو هواست بیا تکلیف این دل تنگو روشن کن نمیرم تا بیای باید حرف بزنیم بیا مشکلو حل کن همه چیم روهواست بیا تکلیف این دل تنگ و روشن کن... لایک نقل قول
دل آرام ارسال شده در 9 شهریور، 2023 ارسال شده در 9 شهریور، 2023 در ۱۴۰۱/۱۲/۱۳ در 10:41، Miss nedaa گفته است: ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── امشب میام بازم دم پنجرتون یکم بمون نذار ویرونه شم♬♫♪ یه کوچه پر از سنگ و یه پنجره میای دم شیشه یا دیوونه شم کی میگه دور باشیم از هم بهتره کی میخواد فکر تو از سرم بپره♬♫♪ خیلی گفتم ولی این دفعه آخره دلم پشت دره نمیرم تا بیای باید حرف بزنیم بیا مشکلو حل کن♬♫♪ همه چیم رو هواست بیا تکلیف این دل تنگو روشن کن نمیرم تا بیای باید حرف بزنیم بیا مشکلو حل کن همه چیم روهواست بیا تکلیف این دل تنگ و روشن کن... عالی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .