نیلوفرآبی ارسال شده در 2 خرداد، 2023 ارسال شده در 2 خرداد، 2023 متن آهنگ نصفه شب علی یاسینی ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── میدونی چیه بهت حس من حتی اگه باشه آخر این قصه بد! بالا پایین کنیم همه شبو نصف شب قشنگه چون توام دیوونه ای مث من وقتی میگذره همه زندگی عین باد شبا که پیش منی حیفه خواب… فرقی نداره دلت چیو کی بخواد حله با یه نگات! بیا خودم میدم پا به تله ات میشم با هرکی سر راهته طرف… با تو خوبه دیوونگی حتی با تو خوبه کار غلط! بیا خودم میدم پا به تله ات میشم با هرکی سر راهته طرف 3 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 2 خرداد، 2023 ارسال شده در 2 خرداد، 2023 خیلی عالییییییییییییییییییییییییییی نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 2 خرداد، 2023 ارسال شده در 2 خرداد، 2023 لایکییییییییییییییییییییییییی لاییییییک نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 2 خرداد، 2023 ارسال شده در 2 خرداد، 2023 زیبااااااااااااااااااااااااااا بود نقل قول
Narges23 ارسال شده در 9 خرداد، 2023 ارسال شده در 9 خرداد، 2023 باتو خوبه دیوونگی ....حتی کار غلط 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 15 مهر، 2023 ارسال شده در 15 مهر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۲/۱۱ در 13:32، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ نصفه شب علی یاسینی ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── میدونی چیه بهت حس من حتی اگه باشه آخر این قصه بد! بالا پایین کنیم همه شبو نصف شب قشنگه چون توام دیوونه ای مث من وقتی میگذره همه زندگی عین باد شبا که پیش منی حیفه خواب… فرقی نداره دلت چیو کی بخواد حله با یه نگات! بیا خودم میدم پا به تله ات میشم با هرکی سر راهته طرف… با تو خوبه دیوونگی حتی با تو خوبه کار غلط! بیا خودم میدم پا به تله ات میشم با هرکی سر راهته طرف نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 15 مهر، 2023 ارسال شده در 15 مهر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۲/۱۱ در 13:32، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ نصفه شب علی یاسینی ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── میدونی چیه بهت حس من حتی اگه باشه آخر این قصه بد! بالا پایین کنیم همه شبو نصف شب قشنگه چون توام دیوونه ای مث من وقتی میگذره همه زندگی عین باد شبا که پیش منی حیفه خواب… فرقی نداره دلت چیو کی بخواد حله با یه نگات! بیا خودم میدم پا به تله ات میشم با هرکی سر راهته طرف… با تو خوبه دیوونگی حتی با تو خوبه کار غلط! بیا خودم میدم پا به تله ات میشم با هرکی سر راهته طرف نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .