زانکو ارسال شده در 1 خرداد، 2023 ارسال شده در 1 خرداد، 2023 وقتی واقعا نمیتونم باهات حرف بزنم پس هرچی تو ذهنمه رو مینویسم. میخوام بدونم امروز کجا رفتی و چیکار کردی. مثلا نهار چی خوردی و با کیا حرف زدی و چی ذهنتو مشغول کرده! من رفتم پارک رو چمنها نشستم و نقاشی کشیدم. حالم خوب نبود و اونقدری که بنظر میاد آرامشبخش نیست. ولی میتونم بخندم. میتونم عکسای خوبی بگیرم و هیچ اثری از غم توشون نباشه، ولی هرچقدرم نقاشی بکشم و آهنگ گوش کنم و برم بیرون، چیزی رو بهتر نمیکنه. خب تو که نیستی من برات از روزام بگم و مشتاق باشی بشنوی، ولی من مشتاقم بدونم لحظه به لحظهی روزاتو چطور میگذرونی و چیکار میکنی. چه بد که هیچی نمیدونم. من هیچی دربارهت نمیدونم و این ناامیدکنندهست. 2 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 2 خرداد، 2023 ارسال شده در 2 خرداد، 2023 6 ساعت قبل، زانکو گفته است: وقتی واقعا نمیتونم باهات حرف بزنم پس هرچی تو ذهنمه رو مینویسم. میخوام بدونم امروز کجا رفتی و چیکار کردی. مثلا نهار چی خوردی و با کیا حرف زدی و چی ذهنتو مشغول کرده! من رفتم پارک رو چمنها نشستم و نقاشی کشیدم. حالم خوب نبود و اونقدری که بنظر میاد آرامشبخش نیست. ولی میتونم بخندم. میتونم عکسای خوبی بگیرم و هیچ اثری از غم توشون نباشه، ولی هرچقدرم نقاشی بکشم و آهنگ گوش کنم و برم بیرون، چیزی رو بهتر نمیکنه. خب تو که نیستی من برات از روزام بگم و مشتاق باشی بشنوی، ولی من مشتاقم بدونم لحظه به لحظهی روزاتو چطور میگذرونی و چیکار میکنی. چه بد که هیچی نمیدونم. من هیچی دربارهت نمیدونم و این ناامیدکنندهست. عالی 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .