Black_wolf ارسال شده در 1 خرداد، 2023 ارسال شده در 1 خرداد، 2023 من برایِ حالِ خوبم ، می جنگم ! اوضاع ، هرچقدر که می خواهد ، بد باشد ؛ من شکست را ، نمی پذیرم ! به جایِ نشستن و افسوس خوردن ؛ می ایستم و شرایط را تغییر می دهم ! می جنگم ، زخمی می شوم ، زمین می خورم ، اما شکست ، هرگز ! من عمیقا باور دارم که شایسته ی آرامشم ، و برایِ داشتنش ،با تمامِ توانم ، تلاش می کنم . من آفریده نشده ام که تسلیم باشم ، که مغلوب باشم ، که ضعیف باشم ! من آمده ام که جهان را ، تسلیمِ آرزوهایم کنم ، "من" خواسته ام ! پس می شود ... 2 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 1 خرداد، 2023 ارسال شده در 1 خرداد، 2023 9 دقیقه قبل، Black_wolf گفته است: من برایِ حالِ خوبم ، می جنگم ! اوضاع ، هرچقدر که می خواهد ، بد باشد ؛ من شکست را ، نمی پذیرم ! به جایِ نشستن و افسوس خوردن ؛ می ایستم و شرایط را تغییر می دهم ! می جنگم ، زخمی می شوم ، زمین می خورم ، اما شکست ، هرگز ! من عمیقا باور دارم که شایسته ی آرامشم ، و برایِ داشتنش ،با تمامِ توانم ، تلاش می کنم . من آفریده نشده ام که تسلیم باشم ، که مغلوب باشم ، که ضعیف باشم ! من آمده ام که جهان را ، تسلیمِ آرزوهایم کنم ، "من" خواسته ام ! پس می شود ... من کم میارم ولی موقت بعدا با قدرت بیشتر چنان میرم تو دلش که خودش خجالت بکشه دیر انجام میدم اما خوب انجام میدم 3 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 1 خرداد، 2023 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2023 15 دقیقه قبل، بمب انرژی گفته است: من کم میارم ولی موقت بعدا با قدرت بیشتر چنان میرم تو دلش که خودش خجالت بکشه دیر انجام میدم اما خوب انجام میدم افرین بر شما 2 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 1 خرداد، 2023 ارسال شده در 1 خرداد، 2023 1 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: افرین بر شما عزیزییی آفرین به وجودت 1 نقل قول
پرواز ارسال شده در 1 خرداد، 2023 ارسال شده در 1 خرداد، 2023 2 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: من برایِ حالِ خوبم ، می جنگم ! اوضاع ، هرچقدر که می خواهد ، بد باشد ؛ من شکست را ، نمی پذیرم ! به جایِ نشستن و افسوس خوردن ؛ می ایستم و شرایط را تغییر می دهم ! می جنگم ، زخمی می شوم ، زمین می خورم ، اما شکست ، هرگز ! من عمیقا باور دارم که شایسته ی آرامشم ، و برایِ داشتنش ،با تمامِ توانم ، تلاش می کنم . من آفریده نشده ام که تسلیم باشم ، که مغلوب باشم ، که ضعیف باشم ! من آمده ام که جهان را ، تسلیمِ آرزوهایم کنم ، "من" خواسته ام ! پس می شود ... من میتوانم باید بتوانم .... 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .