فریحا ارسال شده در 1 خرداد، 2023 ارسال شده در 1 خرداد، 2023 4 دقیقه قبل، بمب انرژی گفته است: خخخخخ نه دیوونه میگم حتی مرگ هم به وقتش قرار نیس آدم هروخ میبره و خسته میشه خدا هم بکشتش اهان خخخخ نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 1 خرداد، 2023 ارسال شده در 1 خرداد، 2023 3 دقیقه قبل، فریحا گفته است: اهان خخخخ آفرین حرف گوش ندی بلاااکک خخخخ 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 1 خرداد، 2023 ارسال شده در 1 خرداد، 2023 هم اکنون، بمب انرژی گفته است: آفرین حرف گوش ندی بلاااکک خخخخ همه زدن توهم روش نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 1 خرداد، 2023 ارسال شده در 1 خرداد، 2023 2 دقیقه قبل، فریحا گفته است: همه زدن توهم روش چرت نگو دیگه خواهشا میدونی دارم شوخی میکنم نقل قول
فریحا ارسال شده در 1 خرداد، 2023 ارسال شده در 1 خرداد، 2023 18 دقیقه قبل، بمب انرژی گفته است: چرت نگو دیگه خواهشا میدونی دارم شوخی میکنم چرت نیس حقه نقل قول
ReLIFE ارسال شده در 1 خرداد، 2023 ارسال شده در 1 خرداد، 2023 ای خدا از من رو زده بود An english phone booth ,, این باجه های تلفن که برای ۲۰۰ سال پیش هست . نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .