Black_wolf ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 بیا با هم قراری بگذاریم و یک شهر را دنبال هم بگردیم آن لحظه که پیدا می کنیم هم را استثنایی ترین آغوش مال من پیروزی این بازی مال تو بیا با هم قراری بگذاریم من چای دم می کنم و انتظار را میفرستم به دنبالت تو دیر کن خیلی دیر وقتی آمدی لذت تماشای چای خوردنت مال من غرور این که کسی اینهمه دوستت دارد مال تو بیا با هم قراری بگذاریم تو هر وقت خواستی بروی برو درد این خواستن و رها کردن مال من لذت این آزادی مطلق مال تو 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 6 دقیقه قبل، Black_wolf گفته است: بیا با هم قراری بگذاریم و یک شهر را دنبال هم بگردیم آن لحظه که پیدا می کنیم هم را استثنایی ترین آغوش مال من پیروزی این بازی مال تو بیا با هم قراری بگذاریم من چای دم می کنم و انتظار را میفرستم به دنبالت تو دیر کن خیلی دیر وقتی آمدی لذت تماشای چای خوردنت مال من غرور این که کسی اینهمه دوستت دارد مال تو بیا با هم قراری بگذاریم تو هر وقت خواستی بروی برو درد این خواستن و رها کردن مال من لذت این آزادی مطلق مال تو زیبا بود 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .