Black_wolf ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 اهل هیچ سرزمینی نیستم یک موسیقی ام نواخته از زخمه های این هستی یک انسانم زاده شده بر گستره این خاک بی هیچ برتری بر انسانی دیگر، بر هیچ آفریده ای دیگر نه مذهبم نه زبانم نه رنگم و نه قبیله ام. که هیچکدام، نشان از زیبایی یک اندیشه نیست... شرابم عشق است و نانم شرافت کلامم شعر است و درودم لبخند. آئینم رهایی است و معبدم تنهایی و خداوند، میهمانِ هماره چای نوشیدن هایم. من یک انسانم "خویشاوند" این جهان.... 2 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، Black_wolf گفته است: اهل هیچ سرزمینی نیستم یک موسیقی ام نواخته از زخمه های این هستی یک انسانم زاده شده بر گستره این خاک بی هیچ برتری بر انسانی دیگر، بر هیچ آفریده ای دیگر نه مذهبم نه زبانم نه رنگم و نه قبیله ام. که هیچکدام، نشان از زیبایی یک اندیشه نیست... شرابم عشق است و نانم شرافت کلامم شعر است و درودم لبخند. آئینم رهایی است و معبدم تنهایی و خداوند، میهمانِ هماره چای نوشیدن هایم. من یک انسانم "خویشاوند" این جهان.... به راستی که انسان فراتر از زمان، مکان و موقعیته 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2023 2 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: اهل هیچ سرزمینی نیستم یک موسیقی ام نواخته از زخمه های این هستی یک انسانم زاده شده بر گستره این خاک بی هیچ برتری بر انسانی دیگر، بر هیچ آفریده ای دیگر نه مذهبم نه زبانم نه رنگم و نه قبیله ام. که هیچکدام، نشان از زیبایی یک اندیشه نیست... شرابم عشق است و نانم شرافت کلامم شعر است و درودم لبخند. آئینم رهایی است و معبدم تنهایی و خداوند، میهمانِ هماره چای نوشیدن هایم. من یک انسانم "خویشاوند" این جهان.... زیبا 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .