پرواز ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 من و تو به یک دیگر محتاجیم ما علت ومعلولیم ،ما لازم و ملزومیم تمام آدمهای شهر را هم زیر و رو کنی اول و آخرش ،اسمت، کنار اسم من معنا پیدا میکنه ؟ همیشه یک نفر هست که شنیدن صداش مثل گوش دادن به یک آهنگ میتونه آرومت کنه . گاهی یک مرد ،بهانه یک دلخوشی یک زن میشه .و یک زن بانی خوشبختی یک مرد ... زندگی کوتاه است .. کاش بهانه و بانی باشیم. 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 12 دقیقه قبل، پرواز گفته است: من و تو به یک دیگر محتاجیم ما علت ومعلولیم ،ما لازم و ملزومیم تمام آدمهای شهر را هم زیر و رو کنی اول و آخرش ،اسمت، کنار اسم من معنا پیدا میکنه ؟ همیشه یک نفر هست که شنیدن صداش مثل گوش دادن به یک آهنگ میتونه آرومت کنه . گاهی یک مرد ،بهانه یک دلخوشی یک زن میشه .و یک زن بانی خوشبختی یک مرد ... زندگی کوتاه است .. کاش بهانه و بانی باشیم. ای کااااش... نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .