رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

معجزه قرآن

جمله ای هست که اگر ابولهب به محمد ﷺ میگفت بنیان دین اسلام را فرو می ریخت اما در طول ده سالی که محمد ﷺ ابولهب را تحدی نمود آن را بر زبان نیاورد!"

دکتر ریاضیدان کانادایی "گری میلر" که اسلام آورد میگوید:

"از داستانهایی که مرا مات و مبهوت ساخته و آن را از معجزات قلمداد میکنم داستان پیامبر ﷺ با ابولهب است ...

ابولهب تنفر شدیدی از اسلام داشت تا حدی که محمد ﷺ هر کجا می رفت دنبالش می کرد تا از ارزش و تاثیرگذاری سخنانش بکاهد ...

هرگاه پیامبر ﷺ را در حال سخن گفتن برای مسافران غریبه می دید منتظر میشد تا رسول‌خدا سخنش را تمام کند سپس به سوی آن مردم می رفت و از آنها می پرسید: محمد به شما چه گفته است؟
"اگر به شما گفته باشد فلان چیز سفید است درواقع سیاه است و اگر به شما گفته باشد شب است درحقیقت روز است".

هدفش این بود که با هر سخنی که رسول‌ خدا ﷺ بر زبان می آورد مخالفت کند و مردم را درمورد آن به شک و تردید افکند ...
ده سال قبل از مرگ ابولهب ، سوره ای در قرآن با نام مسد نازل شد که میفرماید:

{تَبَّتْ يَدَا أَبِي لَهَبٍ وَتَبَّ * مَا أَغْنَى عَنْهُ مَالُهُ وَمَا كَسَبَ * سَيَصْلَى نَارًا ذَاتَ لَهَبٍ * وَامْرَأَتُهُ حَمَّالَةَ الْحَطَبِ * فِي جِيدِهَا حَبْلٌ مِن مَسَد}

این سوره تصریح میکند که ابولهب جهنمی خواهد بود ، به عبارت دیگر ابولهب هرگز اسلام نخواهد آورد.

تنها کاری که ابولهب در طول ۱۰ سال می توانست انجام دهد این بود که به میان مردم برود و بگوید:
"محمد میگوید من هرگز اسلام نخواهم آورد و در آتش جهنم داخل خواهم شد اما من اکنون اعلان میکنم که میخواهم وارد اسلام شوم و مسلمان گردم"!!
اکنون نظرتان چیست آیا محمد در آنچه می گوید صادق است یا خیر؟
آیا آنچه دریافت می دارد وحی الهی است؟

اما ابولهب این کار را انجام نداد با وجود اینکه تمام کارهایش در مخالفت با رسول‌ خدا ﷺ بود ولی در این مسئله با او مخالفت نکرد!!

انگار که پیامبر ﷺ به او ابولهب میفرماید: تو از من متنفری و میخواهی از دست من و دینم خلاص شوی ، خوب فرصت داری که سخنم را نقض کنی!
اما با این حال ابولهب در طول ۱۰ سال چنین کاری نکرد!!
او ۱۰ سال فرصت داشت که دین اسلام را در یک دقیقه نابود کند اما چون قرآن گفته ی محمد نیست بلکه وحی کسیست که آگاه به غیب میباشد و میداند ابولهب هرگز ایمان نخواهد آورد چنین اتفاقی نیافتاد ...

محمد چگونه باید می دانست که ابولهب آنچه در سوره مسد آمده را در واقعیت ثابت می کند اگر وحی ای از جانب الله متعال نبود؟!
چگونه در طول ۱۰ سال اطمینان داشت که آنچه با خود دارد حق است اگر نمی دانست که وحی ای از طرف الله عزوجل است؟!

برای اینکه شخصی چنین تحدی و چالش خطیری مطرح کند فقط و فقط یک راه دارد یعنی اینکه آن گفته ، وحی ای از سوی الله متعال است ...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...