Miss nedaa ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 انقد تو جذابی واسم که پرته تو میشه حواسم هی ... من شدم درگیر تاثیرت رو قلبم نمیشه کند اصلا ازت دل!!! یه مغرور بی کله نگا قلبش یه ذره شده میدونی من این نبودم ♬♫♪♭دلو تغییر رفتارش خودم موندم توی کارش آخه من اصلا این شکلی نبودم... خیالت جم جم هر کار کنی هواتو دارم دلت هر وقت گرفت یه شاخه گل واست میارم ♬♫♪♭ !!! ببین هرجا که میرم بس که بهت پرته حواسم یه چیزی جا میذارم خیالت جم جم هر کار کنی هواتو دارم دلت هر وقت گرفت یه شاخه گل واست میارم ♬♫♪♭ 3 نقل قول
فریحا ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، Miss nedaa گفته است: انقد تو جذابی واسم که پرته تو میشه حواسم هی ... من شدم درگیر تاثیرت رو قلبم نمیشه کند اصلا ازت دل!!! یه مغرور بی کله نگا قلبش یه ذره شده میدونی من این نبودم ♬♫♪♭دلو تغییر رفتارش خودم موندم توی کارش آخه من اصلا این شکلی نبودم... خیالت جم جم هر کار کنی هواتو دارم دلت هر وقت گرفت یه شاخه گل واست میارم ♬♫♪♭ !!! ببین هرجا که میرم بس که بهت پرته حواسم یه چیزی جا میذارم خیالت جم جم هر کار کنی هواتو دارم دلت هر وقت گرفت یه شاخه گل واست میارم ♬♫♪♭ لایک 1 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 35 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: انقد تو جذابی واسم که پرته تو میشه حواسم هی ... من شدم درگیر تاثیرت رو قلبم نمیشه کند اصلا ازت دل!!! یه مغرور بی کله نگا قلبش یه ذره شده میدونی من این نبودم ♬♫♪♭دلو تغییر رفتارش خودم موندم توی کارش آخه من اصلا این شکلی نبودم... خیالت جم جم هر کار کنی هواتو دارم دلت هر وقت گرفت یه شاخه گل واست میارم ♬♫♪♭ !!! ببین هرجا که میرم بس که بهت پرته حواسم یه چیزی جا میذارم خیالت جم جم هر کار کنی هواتو دارم دلت هر وقت گرفت یه شاخه گل واست میارم ♬♫♪♭ عالی نقل قول
دل آرام ارسال شده در 9 شهریور، 2023 ارسال شده در 9 شهریور، 2023 در ۱۴۰۱/۱۲/۶ در 17:27، Miss nedaa گفته است: انقد تو جذابی واسم که پرته تو میشه حواسم هی ... من شدم درگیر تاثیرت رو قلبم نمیشه کند اصلا ازت دل!!! یه مغرور بی کله نگا قلبش یه ذره شده میدونی من این نبودم ♬♫♪♭دلو تغییر رفتارش خودم موندم توی کارش آخه من اصلا این شکلی نبودم... خیالت جم جم هر کار کنی هواتو دارم دلت هر وقت گرفت یه شاخه گل واست میارم ♬♫♪♭ !!! ببین هرجا که میرم بس که بهت پرته حواسم یه چیزی جا میذارم خیالت جم جم هر کار کنی هواتو دارم دلت هر وقت گرفت یه شاخه گل واست میارم ♬♫♪♭ Like 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 10 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2023 در ۱۴۰۱/۱۲/۶ در 17:27، فریحا گفته است: لایک در ۱۴۰۱/۱۲/۶ در 18:02، Topaz گفته است: عالی 9 ساعت قبل، دل آرام گفته است: Like 3 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 10 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2023 در ۱۴۰۱/۱۲/۶ در 18:02، Topaz گفته است: عالی 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .