Black_wolf ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 می خواهم دوستت داشته باشم ! به اندازه ی تمام زمان هایی که تو دوستم داشتی و من حواسم نبود ... به اندازه ی تمامِ روزهایی که صبورانه حق را به من دادی و می دانستی که حق با من نیست ! و مرور می کنم ؛ تک تکِ ثانیه هایی را که می خواستی کنارم باشی و من دور می شدم ، تک تکِ دوستت دارم هایی که پشتِ سکوت و از خودگذشتگیِ تو بود و من نمی دیدم ، قبول دارم ، قبول دارم که با تو بدکرده ام خوبِ من ! اما تو مرا ببخش ؛ برای روزهایی که می خواستی ام و نمی خواستمت ، برای عشقی که به پایِ بی تفاوتی ام ریختی ، برای ثانیه هایی که دلت می شکست و چیزی نمی گفتی . که تو مهربان ترین برایِ منی ... ببین که به تابستانِ آغوشِ تو باز گشته ام ، آمده ام تا شانه به شانه ی هم ، همه چیز را درست کنیم ، که تنهایی ات را جبران کنم ، که تا همیشه کنارت بمانم ... هوای بیرون از این خانه سرد بود ، برایم کمی چای بریز ، کمی بخند ، کمی حرف بزن ، کمی در آغوشم بگیر ... می خواهم دوباره عشق را ببینم ، عشقی که سالهاست میانِ التهابِ بوسه های تو ، نفس می کشد ... 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .