Black_wolf ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 من برای تو فرق دارم. با هر کی بد باشم با تو خوبم. با هر کی حرف نزنم با تو میزنم. با هر کی بیرون نرم با تو میرم. با هر کی چیزای جدید و تجربه نکنم با تو میکنم. من برای تو ی آدم دیگم، چون تو برای من با تموم آدمای دنیا فرق داری 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 11 دقیقه قبل، Black_wolf گفته است: من برای تو فرق دارم. با هر کی بد باشم با تو خوبم. با هر کی حرف نزنم با تو میزنم. با هر کی بیرون نرم با تو میرم. با هر کی چیزای جدید و تجربه نکنم با تو میکنم. من برای تو ی آدم دیگم، چون تو برای من با تموم آدمای دنیا فرق داری چه عالی کاش یکی واسع ما اینجوری باشه 2 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 خیلی قششششششششششششششششششششششششششششششششششنگگگگگگگگ 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالییییییییییییی بوووووووود 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 زییییییییییییییییییییییییییبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .