kambiz_landar ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 آرد: دو پیمانه تخم مرغ: ۱ عدد شیر: یک پیمانه (زیاد بریزید پنکیک پُف نمیکنه) بکینگ پودر: ۳ قاشق چایخوری شکر: یک قاشق غذاخوری نمک: نصف قاشق چایخوری شیرهی ذرت: گیر نیاوردید، شیرهی خرما یا عسل روغن: دو قاشق غذاخوری [rtl]· طرز تهیهاش خیلی راحته. آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر رو باهم مخلوط کنید.[/rtl] [rtl]· توصیه: آرد رو به صورت الک شده اضافه کنید. یعنی ابتدا یکیدوبار از توی صافی رد کنید.[/rtl] [rtl]· توی یه ظرف یا استکان، جداگانه تخم مرغ و شیر رو کمی با همبزنید و سپس به مخلوط آرد اضافه کنید.[/rtl] [rtl]· مواد رو هم بزنید و هم بزنید تا حسابی نرم و یک دست بشه.[/rtl] [rtl]· ← اگه میخوایدپنکیکتون زیاد پُف کنه: مقدار شیر، عامل تعیین کنندست. بایدذره ذره شیر رو به مواد اضافه کنید تا به یک خمیر نسبتا غلیظ برسید. یه مقدار شیر اضافی باعث میشه خمیر شُل بشه و پنکیک دیگه پف نکنه. همین یه نکتهی کوچیک حاصل عمری تجربهست! [/rtl] [rtl]· اگه ماهیتابتون بدون روغن نمیسوزه یا براتون مهم نیستکه بسوزه، فَبِها؛ بهش روغن نزنید و رنگ پنکیکها هم یکدستتر میشه. درغیر این صورت کفش رو یکم چرب کنید، زیاد نه ها.[/rtl] [rtl]· بهتره ابتدا صبر کنید تا کف ماهیتابه به اندازهی کافی گرمبشه… گرم که شد، مقداری از مایع رو بریزید و صبر کنید.[/rtl] [rtl]· یکی دو دقیقه صبر کنید و بعد با یه کفگیر برش گردونید. بایدقهوهای کمرنگ شده باشه. یکی دو دقیقهی دیگه هم صبر کنید تا طرف دیگش طلایی بشه. بعد از ماهیتابه درش بیارید.[/rtl] [rtl]· *تو هر نوبت میتونید، یکی دوتا یابیشتر (بسته به اندازهی ماهیتابهتون) از مایع پنکیک بریزید. اندازهش هم که دلبخواهیه.[/rtl] [rtl]· ↑ پنکیکهایی که شیر کمتر دارن (در بالا توضیح دادم) وبیشتر پف کردن.[/rtl] [rtl]· ↓ پنکیکهایی که شیر بیشتر دارن وکمتر پف کردن. دیگه انتخب با خودتونه![/rtl] 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .