Black_wolf ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 خیالت راحت ؛ هم عادت می کنی ، هم فراموش ... یک روز ، در حالی به خودت می آیی که گوشه ی فراغتت لم داده ای و همینطور که به آهنگِ مورد علاقه ات گوش می کنی و چای می نوشی ؛ چشمت به دلخوشی های تازه ای می افتد که برای خودت ساخته ای ! و آن لحظه تازه می فهمی معنای عادت کردن ، پذیرفتن و ساختن را ... وقتی به تمام نداشته ها ، عادت کرده ای نشدنی ها را پذیرفته ای و برای خودت ، دلخوشی های تازه ساخته ای ... 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2023 ۱ ساعت قبل، Black_wolf گفته است: خیالت راحت ؛ هم عادت می کنی ، هم فراموش ... یک روز ، در حالی به خودت می آیی که گوشه ی فراغتت لم داده ای و همینطور که به آهنگِ مورد علاقه ات گوش می کنی و چای می نوشی ؛ چشمت به دلخوشی های تازه ای می افتد که برای خودت ساخته ای ! و آن لحظه تازه می فهمی معنای عادت کردن ، پذیرفتن و ساختن را ... وقتی به تمام نداشته ها ، عادت کرده ای نشدنی ها را پذیرفته ای و برای خودت ، دلخوشی های تازه ساخته ای ... کاااملا درسته من در حد تجارب خودم اینو تایید میکنم واقعا 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .