Topaz ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 امروز روز جهانی عطره، به همین مناسبت ۵ عطر زنانه که هیچوقت از مد نمیافتند رو براتون معرفی میکنم! 3 نقل قول
ReLIFE ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 3 ساعت قبل، Topaz گفته است: امروز روز جهانی عطره، به همین مناسبت ۵ عطر زنانه که هیچوقت از مد نمیافتند رو براتون معرفی میکنم! من عاشق عطر هستم ،، بهم میگه مامانم که تو با عطر دوش میگیری مگه 2 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 ۱ ساعت قبل، ReLIFE گفته است: من عاشق عطر هستم ،، بهم میگه مامانم که تو با عطر دوش میگیری مگه من خودمم همینطورم منتهی بخاطر حساسیت مامان باید رعایت کنم 1 نقل قول
ReLIFE ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2023 2 ساعت قبل، Topaz گفته است: من خودمم همینطورم منتهی بخاطر حساسیت مامان باید رعایت کنم افرین ،، شما کار درست رو انجام میدی 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .