GiSoU ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 من آدمی خودخواه، بی حوصله و البته کمی متزلزل هستم، اشتباه می کنم، از کنترل خارج می شوم و گاهی کنترل کردن من سخت می شود اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بی شک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید. / “مرلین مونرو“ 3 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 17 دقیقه قبل، GiSoU گفته است: من آدمی خودخواه، بی حوصله و البته کمی متزلزل هستم، اشتباه می کنم، از کنترل خارج می شوم و گاهی کنترل کردن من سخت می شود اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بی شک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید. / “مرلین مونرو“ با کمال احترام من دقیقا به برعکس این باور دارم. لزومی نداره کسی بدترین حالتمو تحمل کنه اما اگه بهترین حالتم رو درک نکنه و باهاش کنار نیاد پس قطعا با بدترین هم کنار نمیاد و البته که سر انجام زندگی این فرد نشون میده نهایت این طرز تفکر چیه 2 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2023 33 دقیقه قبل، GiSoU گفته است: من آدمی خودخواه، بی حوصله و البته کمی متزلزل هستم، اشتباه می کنم، از کنترل خارج می شوم و گاهی کنترل کردن من سخت می شود اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بی شک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید. / “مرلین مونرو“ 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .