نیلوفرآبی ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2023 متن آهنگ خونمون حامیم ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── جون دلم خون دلم خیلی پریشونه دلم… دوری و از دوری تو میگیره بهونه دلم… جون دلم خونه بدون تو شده خونه ی غم شعر و ملودی : حامیم تازه هنوز از رفتنت چیزی نمیدونه دلم طفلت دیوونه دلم! دیوونه میدونی نمیتونم بدون تو یه روزم توی این خونه بمونم.. دیوونه میدونی نمیتونی بدون من یه روزم دور از این خونه بمونی 2 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 18 مهر، 2023 ارسال شده در 18 مهر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۲۱ در 19:30، نیلوفرآبی گفته است: متن آهنگ خونمون حامیم ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── جون دلم خون دلم خیلی پریشونه دلم… دوری و از دوری تو میگیره بهونه دلم… جون دلم خونه بدون تو شده خونه ی غم شعر و ملودی : حامیم تازه هنوز از رفتنت چیزی نمیدونه دلم طفلت دیوونه دلم! دیوونه میدونی نمیتونم بدون تو یه روزم توی این خونه بمونم.. دیوونه میدونی نمیتونی بدون من یه روزم دور از این خونه بمونی لایک نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .