kambiz_landar ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2023 بعــضــیا باس گــفت: گاز نگــیر عــزیــزم !! مــن فــقــط میخــوام بهــت محبــت کنم، همــــین ...!!! [b]بــ بعــضــیا باس گــفت: عزیزم من از خیلیــا خوشم نمیــاد ولی از تو به طــور ویــژه ای بَــدم میـــاد . . [/b] [b]بــ بعــضــیا باس گــفت: این جمـله ی " دوستـت دارم " سـلام و احـوالپـرسی نیـست کـه بـه هـر کـی میـرسـی میـگی ! سنـگین باش یکـم [/b] [b]بــ بعــضــیا باس گــفت: عــزیـــزم " اِنـقـد بـه اون تـیـپ و قـیـافـت نـنـاز " ؛ مـا بـه اون آدامـس 50 تـومـنـیـا هـم مـیـگـیـم شــیـــــــکــــ ... ! [/b] [b]بــ بعــضــیا باس گــفت: خواهش می کنم عزیزم شما رو مخ ِ ما جا داری! [/b] [b]بــ بعــضــیا باس گــفت: عزیزم، مرهم بودنت بخوره تو ســـرت ؛ شما درد بی درمـــان نبـــاش ما را بـــَــس ! [/b] "بعضی ها" فکر میکنن خیلی بارشونه ! ما هم به عنوان یک خر زحمت کش قبولشون داریم ... [b]بــ بعــضــیا باس گــفت: درستــه کـــه وقتِ شـــاخ بازی درآوردن , شاخت رو نــشـکــونـدم ولــــی هـــــــول برت نـــــــــداره نـه ایـنـکــه نـتونسته باشم , نـــــه طــرفــــدار حــقوقِ حیوانات هستم عــــزیـــزم .. [/b] [b]بــ بعــضــیا باس گــفت: ﻧﻪ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻧــــــــــــــــﻪ...! ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺯﻧﺪﮔﯿﻪ ﻣﻨﻪ...ﺗﻮﺍﻟتــــ ﺍﻭﻥ ﻃﺮﻓــــــــــــﻪ.....[/b] به بعضیام باس گفت: عزیزم من تتلو نیسم که اگه بهم خیانت کردی ببرمت بیابون خودمو آتیش بزنم.. . . . . . . من آرمینم زنده به گورت میکنم!بلـــــــــه اینجوریاســـــــــ.... 3 1 نقل قول
Narges23 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2023 گفت و گوی :دعوای یک خواهر شوهر و عروس 2 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2023 چقدر قلباش که نور دارن خوشکلن.. 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .