kambiz_landar ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2023 امروز هم آسمان مثل من دلش گرفته بود ... خوش به حال آسمان که با ریختن اشکهایش همه را خوشحال میکند اما چشمان من دیگر سویی برای اشک ریختن ندارند.. چه معنـــــى دارد زندگى...!؟ وقتى كه هیچ اتفاقى من و تو را سر راه هم قرار نمى دهد !! ] همیشــــــــــه صدایی بود که مرا آرام میکرد، دستهایی بود که دستهای سردم را گرم میکرد.... همیشــــــــــه قلبی بود که مرا امیدوارم میکرد، چشمهایی بود که عاشقانه مرا نگاه میکرد... همیشــــــــــــــه کسی بود که در کنارم قدم میزد ،احساسی بود که مرا درک میکرد... حالا من و مانده ام یک دنیای پــــــــــوچ ، نه صداییست که مرا آرام کند و نه طبیبیست که مرا درمان کنـــــــد.... دنیا اونقدر کوچیکه که آدم هایی رو که ازشون متنفری هر روز می بینی.... ولی اونقدر بزرگه که اونی رو که دلتتتتت میخواد رو هیچوقت نمی بینی... میگن عاشقا عشقشون رو خوشگل میبینن. این دفعه که دیدمت خیلی خوشگل شده بودی؟ نمیدونم هردفعه تو خوشگل تر میشی.... یا من عاشق تر....؟؟؟؟ همـہ چیـزش פֿـآصــہ لبخنـבش تیپش رفـتارش اפֿــلاقـش اפــساسـاتـش בوسـت בاشتـنش؛ مـפֿـاطب نبوבہ ڪـہ פֿـآصـ باشـہ פֿـاص بوבه ڪـہ مـפֿـاطب شـבه... امیدوارم خوشتون اومده باشه...من تازه عضو شدم به خاطر ورودم سپاس بدین دیگههههههههههه...حداقل نظر بدین ممنون میشم 3 2 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2023 مرسے گیااااانم نقل قول
Elnaz ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2023 گیان چه معنی میده؟ چه زبونیه؟ 1 نقل قول
ReLIFE ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2023 19 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: امروز هم آسمان مثل من دلش گرفته بود ... خوش به حال آسمان که با ریختن اشکهایش همه را خوشحال میکند اما چشمان من دیگر سویی برای اشک ریختن ندارند.. چه معنـــــى دارد زندگى...!؟ وقتى كه هیچ اتفاقى من و تو را سر راه هم قرار نمى دهد !! ] همیشــــــــــه صدایی بود که مرا آرام میکرد، دستهایی بود که دستهای سردم را گرم میکرد.... همیشــــــــــه قلبی بود که مرا امیدوارم میکرد، چشمهایی بود که عاشقانه مرا نگاه میکرد... همیشــــــــــــــه کسی بود که در کنارم قدم میزد ،احساسی بود که مرا درک میکرد... حالا من و مانده ام یک دنیای پــــــــــوچ ، نه صداییست که مرا آرام کند و نه طبیبیست که مرا درمان کنـــــــد.... دنیا اونقدر کوچیکه که آدم هایی رو که ازشون متنفری هر روز می بینی.... ولی اونقدر بزرگه که اونی رو که دلتتتتت میخواد رو هیچوقت نمی بینی... میگن عاشقا عشقشون رو خوشگل میبینن. این دفعه که دیدمت خیلی خوشگل شده بودی؟ نمیدونم هردفعه تو خوشگل تر میشی.... یا من عاشق تر....؟؟؟؟ همـہ چیـزش פֿـآصــہ لبخنـבش تیپش رفـتارش اפֿــلاقـش اפــساسـاتـش בوسـت בاشتـنش؛ مـפֿـاطب نبوבہ ڪـہ פֿـآصـ باشـہ פֿـاص بوבه ڪـہ مـפֿـاطب شـבه... امیدوارم خوشتون اومده باشه...من تازه عضو شدم به خاطر ورودم سپاس بدین دیگههههههههههه...حداقل نظر بدین ممنون میشم یک چیزی هم باید باشد به اسم سندروم غریبگی یا غریبه شدن پیوسته، که آنطور است که ناگهان و از یک روز مشخص و نامعلومی تمام آدمهایی که میشناسی کم کم و به مرور زمان برایت تبدیل به غریبههایی میشوند که یک روزی آنها را میشناختهایی و حالا برایت کسی شدهاند مثل تمام آدمهای دیگری که هیچ چیزی از آنها نمیدانی، و انگار که هر روز وارد مهمانیی میشوی که تمام افرادش تو را میشناسند و تو هرچقدر هم که به خاطرت فشار میآوری به یادت نمیآوری که قبلا آنها را کجا دیدهیی و تنها با لبخندی جوابشان را میدهی و طوری وانمود میکنی که میشناسیشان و تنها نقش نامعلومت را ادامه میدهی 2 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2023 4 ساعت قبل، Elnaz گفته است: گیان چه معنی میده؟ چه زبونیه؟ کوردیہ بہ معنے جان ھست 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .