نیلوفرآبی ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2023 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── یادته یه روز نم نم بارون یه حس عجیب بود بین دوتامون ♬♫♪ من و تو و چتر تو دل یه شهر چی به سرش زد رفت دستامو ول کرد چی شد که دردسر شدی دل تو از دلم برید ♬♫♪ نموندی پای من یه بار همه ی درد من تویی چی شد که دردسر شدی دل تو از دلم برید ♬♫♪ نموندی پای من یه بار همه ی درد من تویی یادته میرفتیم ما همه جا دوتایی یه ساله تنها میرم الان تو کجایی ♬♫♪ بین این دوراهی تو یه راه جدایی نه 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2023 25 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: این اهنگش قشنگه ولی سلیقش گاو هلندی پسنده اون چیزه❤ وای🪷 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 18 مهر، 2023 ارسال شده در 18 مهر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۲۰ در 05:47، نیلوفرآبی گفته است: ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── یادته یه روز نم نم بارون یه حس عجیب بود بین دوتامون ♬♫♪ من و تو و چتر تو دل یه شهر چی به سرش زد رفت دستامو ول کرد چی شد که دردسر شدی دل تو از دلم برید ♬♫♪ نموندی پای من یه بار همه ی درد من تویی چی شد که دردسر شدی دل تو از دلم برید ♬♫♪ نموندی پای من یه بار همه ی درد من تویی یادته میرفتیم ما همه جا دوتایی یه ساله تنها میرم الان تو کجایی ♬♫♪ بین این دوراهی تو یه راه جدایی نه نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .