kambiz_landar ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 تا لاشده فک کنین که چرا انقدر زود خسته مے شین؟؟؟ من 7تا موردش رو براتون می گم... 1.حذف وعده ی غذایے صبحانه 2.کاهش مصرف مایعات 3.نوشیدن بیش ازحد قهوه 4.خیره شدن به صفحه ی مانیتور 5.مصرف کربوهیدرات هاے ناسالم 6.کم تحرکے یافعالیت شدیدبدنے 7.کمبود استراحت خب امیدوارم کسایے که خسته مے شدن تا حالا دیگه خسته نشن... 3پ ا 3 ...یادتون نره اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا... خواهش مے کنم وقتے میاین تو نظر بدین 3 2 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 2 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: تا لاشده فک کنین که چرا انقدر زود خسته مے شین؟؟؟ من 7تا موردش رو براتون می گم... 1.حذف وعده ی غذایے صبحانه 2.کاهش مصرف مایعات 3.نوشیدن بیش ازحد قهوه 4.خیره شدن به صفحه ی مانیتور 5.مصرف کربوهیدرات هاے ناسالم 6.کم تحرکے یافعالیت شدیدبدنے 7.کمبود استراحت خب امیدوارم کسایے که خسته مے شدن تا حالا دیگه خسته نشن... 3پ ا 3 ...یادتون نره اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا... خواهش مے کنم وقتے میاین تو نظر بدین ممنون خسته نباشی 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 6 ساعت قبل، Elnaz گفته است: ممنون خسته نباشی خیلے ممنونممممم نقل قول
Elnaz ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 والا ترسیدم بمیرم،برا همین نظر دادم.. 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2023 8 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: تا لاشده فک کنین که چرا انقدر زود خسته مے شین؟؟؟ من 7تا موردش رو براتون می گم... 1.حذف وعده ی غذایے صبحانه 2.کاهش مصرف مایعات 3.نوشیدن بیش ازحد قهوه 4.خیره شدن به صفحه ی مانیتور 5.مصرف کربوهیدرات هاے ناسالم 6.کم تحرکے یافعالیت شدیدبدنے 7.کمبود استراحت خب امیدوارم کسایے که خسته مے شدن تا حالا دیگه خسته نشن... 3پ ا 3 ...یادتون نره اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا... خواهش مے کنم وقتے میاین تو نظر بدین بد نفرین کردی 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .