ashkan ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 فقط خدا: در هر تپش قلبم حضور معبودی ست که بی منت برایم خدایی می کند.... بی منت می بخشد... و بی منت عطا می کند... ای همه هستی... ای همه شکوه... ای همه آرامش.... امواج متلاطم درونم را ساحلی نیست جز یادت.... و غوغای روح بی پناهم را پناهی نیست جز حضورت,,, وجودم را با ذکر نامت آذین می بندم ... و جانم را با یادت متبرک می کنم ... و عاشقانه تمنایت می کنم.... ┈•••✾••••✾•••┈• •┈•••✾••••✾•••┈ 2 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2023 6 دقیقه قبل، ashkan گفته است: فقط خدا: در هر تپش قلبم حضور معبودی ست که بی منت برایم خدایی می کند.... بی منت می بخشد... و بی منت عطا می کند... ای همه هستی... ای همه شکوه... ای همه آرامش.... امواج متلاطم درونم را ساحلی نیست جز یادت.... و غوغای روح بی پناهم را پناهی نیست جز حضورت,,, وجودم را با ذکر نامت آذین می بندم ... و جانم را با یادت متبرک می کنم ... و عاشقانه تمنایت می کنم.... ┈•••✾••••✾•••┈• •┈•••✾••••✾•••┈ عالی 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .