kambiz_landar ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 سلام از اسم تاپیک پیداس دیگه ... اینجا جمله هایے رو مینویسیم که با " انقد دلم میخواد " شروع میشن بیشتر جنبه ی طنز داره ... اما جمله ی عارفانه و عاشقانه هم میشه بذارین -_- جملاتم خواهشا از خودتون باشه و از جایے اسکے نرینببینم شما چقد " انقد دلم میخواد " دارین مرسے که شرکت میکنین انقد دلم میخواد تو فامیل یه بچه به دنیا بیاد بهش جوهر لیمو + لیمو ترش بدم بخوره بعد از قیافش عکس بگیرم بذارم تو اینستا[b]انقدر دلم میخواد بدونم بعضیا چرا فک میکنن گوشاے آدم درازه؟[/b][b]نقدر دلم میخواد دوباره برگردم به 5 سالگیم.[/b][b]نقدر دلم میخواد چن دیقه برا خودم باشم[/b][b]انقدر دلم میخواد بدونم معنے اعتماد تو لغت نامه بعضیا چیه؟[ 2 نقل قول
GiSoU ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 19 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: نقدر دلم میخواد بدونم معنے اعتماد تو لغت نامه بعضیا چیه؟[ همین 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 آنقدر دلم میخاد تو قرعه کشی ایران خودرو برنده بشم.. خدااایا ❤ 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 اونقد دلم میخواد اون کسایے رو ک الان مد نظرم هستن رو کتک بزنم اخ ک دلم خنک مشه.. 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: آنقدر دلم میخاد تو قرعه کشی ایران خودرو برنده بشم.. خدااایا ❤ خب ثبتنام کن 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: خب ثبتنام کن ثبت نام کردم.الان دهمین بارمه. 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 2 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: ثبت نام کردم.الان دهمین بارمه. خب با نیت و انرژے خالص برو تو کارش جورے ک افکار منفے نیان طرفت ھمش ب فکر این بش اسمت در میاد من اینکار کردم جواب داد 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 خیلے خوشحال شدم ب لطف خدا بود ک موفق شدم ایشاللہ شمام اوکے بشے 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، kambiz_landar گفته است: خب با نیت و انرژے خالص برو تو کارش جورے ک افکار منفے نیان طرفت ھمش ب فکر این بش اسمت در میاد من اینکار کردم جواب داد ممنونم چشم .من این دفه برنده میشم کل میهن رو شیرینی میدم 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: ممنونم چشم .من این دفه برنده میشم کل میهن رو شیرینی میدم شیرینے دادن کل میہن ک از قیمت ماشین بیشترتر میشہ 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 56 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: سلام از اسم تاپیک پیداس دیگه ... اینجا جمله هایے رو مینویسیم که با " انقد دلم میخواد " شروع میشن بیشتر جنبه ی طنز داره ... اما جمله ی عارفانه و عاشقانه هم میشه بذارین -_- جملاتم خواهشا از خودتون باشه و از جایے اسکے نرینببینم شما چقد " انقد دلم میخواد " دارین مرسے که شرکت میکنین انقد دلم میخواد تو فامیل یه بچه به دنیا بیاد بهش جوهر لیمو + لیمو ترش بدم بخوره بعد از قیافش عکس بگیرم بذارم تو اینستا[b]انقدر دلم میخواد بدونم بعضیا چرا فک میکنن گوشاے آدم درازه؟[/b][b]نقدر دلم میخواد دوباره برگردم به 5 سالگیم.[/b][b]نقدر دلم میخواد چن دیقه برا خودم باشم[/b][b]انقدر دلم میخواد بدونم معنے اعتماد تو لغت نامه بعضیا چیه؟[ انقد دلم میخواد که یه زندگی معمولی داشته باشم یکی از فانتزیام اینه که زندگیم عادی و معمولی باشه با اتفاقاتی که تو یه روزمره عادی رخ میده نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 در واقع دلم میخواد هیچ چیزی رو بیش از حد نخوام یعنی دلم میخواد بعضی چیزا رو دلم نخواد اما نمیشه نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 دلم میخاد زنم بشہ نقل قول
فریحا ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 (ویرایش شده) 1 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: سلام از اسم تاپیک پیداس دیگه ... اینجا جمله هایے رو مینویسیم که با " انقد دلم میخواد " شروع میشن بیشتر جنبه ی طنز داره ... اما جمله ی عارفانه و عاشقانه هم میشه بذارین -_- جملاتم خواهشا از خودتون باشه و از جایے اسکے نرینببینم شما چقد " انقد دلم میخواد " دارین مرسے که شرکت میکنین انقد دلم میخواد تو فامیل یه بچه به دنیا بیاد بهش جوهر لیمو + لیمو ترش بدم بخوره بعد از قیافش عکس بگیرم بذارم تو اینستا[b]انقدر دلم میخواد بدونم بعضیا چرا فک میکنن گوشاے آدم درازه؟[/b][b]نقدر دلم میخواد دوباره برگردم به 5 سالگیم.[/b][b]نقدر دلم میخواد چن دیقه برا خودم باشم[/b][b]انقدر دلم میخواد بدونم معنے اعتماد تو لغت نامه بعضیا چیه؟[ الان دلم میخواد خبر برسه که آماده بشم برم کاشان خیلییییییی هوس کردم واینکه دوس دارم برای زندگیم برم شمال هیچکس هم باهام نباشه فقط خودمو خُدام دیگه هیچیییی ویرایش شده 6 اردیبهشت، 2023 توسط فریحا نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 به قول شاعععرررر من از اون آسمون آبی میخوام من از اون شبای مهتابی میخوام خخخ نقل قول
ReLIFE ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 2 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: سلام از اسم تاپیک پیداس دیگه ... اینجا جمله هایے رو مینویسیم که با " انقد دلم میخواد " شروع میشن بیشتر جنبه ی طنز داره ... اما جمله ی عارفانه و عاشقانه هم میشه بذارین -_- جملاتم خواهشا از خودتون باشه و از جایے اسکے نرینببینم شما چقد " انقد دلم میخواد " دارین مرسے که شرکت میکنین انقد دلم میخواد تو فامیل یه بچه به دنیا بیاد بهش جوهر لیمو + لیمو ترش بدم بخوره بعد از قیافش عکس بگیرم بذارم تو اینستا[b]انقدر دلم میخواد بدونم بعضیا چرا فک میکنن گوشاے آدم درازه؟[/b][b]نقدر دلم میخواد دوباره برگردم به 5 سالگیم.[/b][b]نقدر دلم میخواد چن دیقه برا خودم باشم[/b][b]انقدر دلم میخواد بدونم معنے اعتماد تو لغت نامه بعضیا چیه؟[ انقدر دلم میخواد با عقل الان و شناختی که الان دارم از اطرافیان و ادمها ،، دوباره بشه ۱۸ سالم نقل قول
فریحا ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 2 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: سلام از اسم تاپیک پیداس دیگه ... اینجا جمله هایے رو مینویسیم که با " انقد دلم میخواد " شروع میشن بیشتر جنبه ی طنز داره ... اما جمله ی عارفانه و عاشقانه هم میشه بذارین -_- جملاتم خواهشا از خودتون باشه و از جایے اسکے نرینببینم شما چقد " انقد دلم میخواد " دارین مرسے که شرکت میکنین انقد دلم میخواد تو فامیل یه بچه به دنیا بیاد بهش جوهر لیمو + لیمو ترش بدم بخوره بعد از قیافش عکس بگیرم بذارم تو اینستا[b]انقدر دلم میخواد بدونم بعضیا چرا فک میکنن گوشاے آدم درازه؟[/b][b]نقدر دلم میخواد دوباره برگردم به 5 سالگیم.[/b][b]نقدر دلم میخواد چن دیقه برا خودم باشم[/b][b]انقدر دلم میخواد بدونم معنے اعتماد تو لغت نامه بعضیا چیه؟[ دلم میخواد یکی بیاد تو زندگیم که از عشق و محبت سیرابم کنه انقد که هرجاروببینم انگار اون باشه دلم میخواد انقد بهم متعد باشه وبهم اعتماد کنیم که سر چیزهای الکی دعوا نکنیم دلم میخواد زندگیم روی دیگشو بهم نشون بده دلم میخواد دیگه ناراحت نباشم افسرده و کلافه نباشم الکی زیر گریه نزنم الکی دعوا نکنم فش ندم انقد کمبود تو زندگیم دارم البته نه مالی فقط روحی کمبود دارم انقد کمبود دارم که حال نوشتنشو ندارم 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 1 ساعت قبل، فریحا گفته است: دلم میخواد یکی بیاد تو زندگیم که از عشق و محبت سیرابم کنه انقد که هرجاروببینم انگار اون باشه دلم میخواد انقد بهم متعد باشه وبهم اعتماد کنیم که سر چیزهای الکی دعوا نکنیم دلم میخواد زندگیم روی دیگشو بهم نشون بده دلم میخواد دیگه ناراحت نباشم افسرده و کلافه نباشم الکی زیر گریه نزنم الکی دعوا نکنم فش ندم انقد کمبود تو زندگیم دارم البته نه مالی فقط روحی کمبود دارم انقد کمبود دارم که حال نوشتنشو ندارم بنویس بنویس 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، kambiz_landar گفته است: بنویس بنویس راستش نمیخوام بیشتر بنویسم دلم نمیخواد کسی بهم ترحم کنه بدم میاد 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 4 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: سلام از اسم تاپیک پیداس دیگه ... اینجا جمله هایے رو مینویسیم که با " انقد دلم میخواد " شروع میشن بیشتر جنبه ی طنز داره ... اما جمله ی عارفانه و عاشقانه هم میشه بذارین -_- جملاتم خواهشا از خودتون باشه و از جایے اسکے نرینببینم شما چقد " انقد دلم میخواد " دارین مرسے که شرکت میکنین انقد دلم میخواد تو فامیل یه بچه به دنیا بیاد بهش جوهر لیمو + لیمو ترش بدم بخوره بعد از قیافش عکس بگیرم بذارم تو اینستا[b]انقدر دلم میخواد بدونم بعضیا چرا فک میکنن گوشاے آدم درازه؟[/b][b]نقدر دلم میخواد دوباره برگردم به 5 سالگیم.[/b][b]نقدر دلم میخواد چن دیقه برا خودم باشم[/b][b]انقدر دلم میخواد بدونم معنے اعتماد تو لغت نامه بعضیا چیه؟[ اینقدر دوس دارم برگردم ب ی شب تلخ. ... که اون کارو نکنم، نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 28 دقیقه قبل، فریحا گفته است: راستش نمیخوام بیشتر بنویسم دلم نمیخواد کسی بهم ترحم کنه بدم میاد ھررر جور راحتے نقل قول
فریحا ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، kambiz_landar گفته است: ھررر جور راحتے میسی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .