kambiz_landar ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 به بعضیام باس گفت: صدا دوربین حرکت گمشو... . . . . . . به بعضیام باس گفت: تو خیلی باکلاسی قبول اما من عادت دارم همیشه کلاسارو بپیچونم . . . . . . . به بعضیام باس گفت: من خودم با ذغال رنگت کردم جلو من ادعای سیاعی نکن . . . . . . . به بعضیام باس گفت: عزیزم از دستات هرکاری براومد انجام دادی حالا نوبت پاهاته گورتو گم کن . . . . . . . . به بعضیام باس گفت: عزیزم آسانسور خرابه شما تو کف بمون . . . . . . . . به بعضیام باس گفت: شما که تا دورت شلوغ میشه جوووو میگیرتت بپا وقتی تنها شدی بغض نگیرتت به بعضیام باس گفت: آسانسور خرابه شما تو کف بمون... 1 نقل قول
GiSoU ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 (ویرایش شده) به بعضیام باس گفت: سنگ کاغذ هــــــــــــــــــــــــــــــرری ویرایش شده 6 اردیبهشت، 2023 توسط GiSoU 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ••••••••••••••••••• نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، kambiz_landar گفته است: ••••••••••••••••••• حیح:/ نقل قول
فریحا ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 2 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: به بعضیام باس گفت: صدا دوربین حرکت گمشو... . . . . . . به بعضیام باس گفت: تو خیلی باکلاسی قبول اما من عادت دارم همیشه کلاسارو بپیچونم . . . . . . . به بعضیام باس گفت: من خودم با ذغال رنگت کردم جلو من ادعای سیاعی نکن . . . . . . . به بعضیام باس گفت: عزیزم از دستات هرکاری براومد انجام دادی حالا نوبت پاهاته گورتو گم کن . . . . . . . . به بعضیام باس گفت: عزیزم آسانسور خرابه شما تو کف بمون . . . . . . . . به بعضیام باس گفت: شما که تا دورت شلوغ میشه جوووو میگیرتت بپا وقتی تنها شدی بغض نگیرتت به بعضیام باس گفت: آسانسور خرابه شما تو کف بمون... به بعضیا باس گفت لعنتی تو چرااااااا 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 2 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: به بعضیام باس گفت: صدا دوربین حرکت گمشو... . . . . . . به بعضیام باس گفت: تو خیلی باکلاسی قبول اما من عادت دارم همیشه کلاسارو بپیچونم . . . . . . . به بعضیام باس گفت: من خودم با ذغال رنگت کردم جلو من ادعای سیاعی نکن . . . . . . . به بعضیام باس گفت: عزیزم از دستات هرکاری براومد انجام دادی حالا نوبت پاهاته گورتو گم کن . . . . . . . . به بعضیام باس گفت: عزیزم آسانسور خرابه شما تو کف بمون . . . . . . . . به بعضیام باس گفت: شما که تا دورت شلوغ میشه جوووو میگیرتت بپا وقتی تنها شدی بغض نگیرتت به بعضیام باس گفت: آسانسور خرابه شما تو کف بمون... خخخخخ نهههه من خیلی با سیاااستم با پنبه سر میبرم خخخ بذار فک کنن من احمقم به زودی خواهند دانست که کت تن کیه خخخ نقل قول
ReLIFE ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 3 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: به بعضیام باس گفت: صدا دوربین حرکت گمشو... . . . . . . به بعضیام باس گفت: تو خیلی باکلاسی قبول اما من عادت دارم همیشه کلاسارو بپیچونم . . . . . . . به بعضیام باس گفت: من خودم با ذغال رنگت کردم جلو من ادعای سیاعی نکن . . . . . . . به بعضیام باس گفت: عزیزم از دستات هرکاری براومد انجام دادی حالا نوبت پاهاته گورتو گم کن . . . . . . . . به بعضیام باس گفت: عزیزم آسانسور خرابه شما تو کف بمون . . . . . . . . به بعضیام باس گفت: شما که تا دورت شلوغ میشه جوووو میگیرتت بپا وقتی تنها شدی بغض نگیرتت به بعضیام باس گفت: آسانسور خرابه شما تو کف بمون... به بعضیا هم باید گفت : بسیــار سخــن بود، نگفتیم و گذشتیم... #عماد_خراسانی 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 2 ساعت قبل، فریحا گفته است: به بعضیا باس گفت لعنتی تو چرااااااا واقعااا۔ چراااا 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 1 ساعت قبل، ReLIFE گفته است: به بعضیا هم باید گفت : بسیــار سخــن بود، نگفتیم و گذشتیم... #عماد_خراسانی قشنگ گفت نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 43 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: 43 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: به بعضیام باید گفت ببین خر خودتیا من هیچ وقت باورت نکردم چون همیشه به حسم اعتماد دارم خیلے باحال بود نقل قول
فریحا ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 2 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: واقعااا۔ چراااا هوم آره ولی چه میشه کرد 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، فریحا گفته است: هوم آره ولی چه میشه کرد خیلے کارا نقل قول
فریحا ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، kambiz_landar گفته است: خیلے کارا خب به کی بگم هرچی بگم میزنه جاده خاکی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .