فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 اگه ساحل بودم واسه تو تو صدفا گل میکاشتم اگه شاعر بودم خودمو تو غزلا جا میذاشتم اگه زورم میرسید هرچی تو میخواستی میشدم برات نمیذاشتم هوا بارونی بشه پشت ابرا بمونن ستاره ها فکر و خیالم این روزا باهاته تو گوش من فقط صدا صداته کجا برم هوای تو هوای من شه ... فکر و خیالم این روزا همش از تو پر شده آره این آدم این روزا از همه دلخور شده کجا برم هوای تو هوای من شه ... عاشق مث تو دیوونه مث من این حال تورو کی میدونه مث من عاشق مث تو دیوونه مث من این حال تورو کی میدونه مث من تو مث ستاره ها شبو از شب زده ها دور میکنی تو مث دوباره ها عشقو به دوباره مجبور میکنی تو خودت نازی دلت ناز چشات ناز داره تو ترانه ای ترانه ی چشات یه بغل راز داره عاشق مث تو دیوونه مث من این حال تورو کی میدونه مث من عاشق مث تو دیوونه مث من این حال تورو کی میدونه مث من 7 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 24 دقیقه قبل، فریحا گفته است: اگه ساحل بودم واسه تو تو صدفا گل میکاشتم اگه شاعر بودم خودمو تو غزلا جا میذاشتم اگه زورم میرسید هرچی تو میخواستی میشدم برات نمیذاشتم هوا بارونی بشه پشت ابرا بمونن ستاره ها فکر و خیالم این روزا باهاته تو گوش من فقط صدا صداته کجا برم هوای تو هوای من شه ... فکر و خیالم این روزا همش از تو پر شده آره این آدم این روزا از همه دلخور شده کجا برم هوای تو هوای من شه ... عاشق مث تو دیوونه مث من این حال تورو کی میدونه مث من عاشق مث تو دیوونه مث من این حال تورو کی میدونه مث من تو مث ستاره ها شبو از شب زده ها دور میکنی تو مث دوباره ها عشقو به دوباره مجبور میکنی تو خودت نازی دلت ناز چشات ناز داره تو ترانه ای ترانه ی چشات یه بغل راز داره عاشق مث تو دیوونه مث من این حال تورو کی میدونه مث من عاشق مث تو دیوونه مث من این حال تورو کی میدونه مث من زیبا بود عزیزم ❤ 5 نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: زیبا بود عزیزم ❤ فدات عزیزم مرسی 3 نقل قول
Narges23 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 این مدل حرفا هم گفتنش شیرینه هم شنیدنش ولی من اگ بودم خود واقعیم میشدم ن ساحل ن شاعر... اصل خودت باش عزیزم... 2 1 نقل قول
گندم24 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ۱ ساعت قبل، فریحا گفته است: اگه ساحل بودم واسه تو تو صدفا گل میکاشتم اگه شاعر بودم خودمو تو غزلا جا میذاشتم اگه زورم میرسید هرچی تو میخواستی میشدم برات نمیذاشتم هوا بارونی بشه پشت ابرا بمونن ستاره ها فکر و خیالم این روزا باهاته تو گوش من فقط صدا صداته کجا برم هوای تو هوای من شه ... فکر و خیالم این روزا همش از تو پر شده آره این آدم این روزا از همه دلخور شده کجا برم هوای تو هوای من شه ... عاشق مث تو دیوونه مث من این حال تورو کی میدونه مث من عاشق مث تو دیوونه مث من این حال تورو کی میدونه مث من تو مث ستاره ها شبو از شب زده ها دور میکنی تو مث دوباره ها عشقو به دوباره مجبور میکنی تو خودت نازی دلت ناز چشات ناز داره تو ترانه ای ترانه ی چشات یه بغل راز داره عاشق مث تو دیوونه مث من این حال تورو کی میدونه مث من عاشق مث تو دیوونه مث من این حال تورو کی میدونه مث من زیبا 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 4 ساعت قبل، Narges23 گفته است: با جمله سوم مشکل دارم خب منظورش اینجا اینه هرجور تو بخوای همون میشم منم راستش خوشم اومد گزاشتم والبته مخاطب خاصم 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 3 ساعت قبل، گندم24 گفته است: زیبا ممنون عزیزم 1 نقل قول
Narges23 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 2 دقیقه قبل، فریحا گفته است: خب منظورش اینجا اینه هرجور تو بخوای همون میشم منم راستش خوشم اومد گزاشتم والبته مخاطب خاصم مهم خودتی عزیزم 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 8 دقیقه قبل، Narges23 گفته است: مهم خودتی عزیزم ممنون عشقم 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 اگه من بودم مث الآنم هیچی نمیشدم خخخخ 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 2 دقیقه قبل، بمب انرژی گفته است: اگه من بودم مث الآنم هیچی نمیشدم خخخخ شما تاج سری نیاز به این حرفا نیس 2 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، فریحا گفته است: شما تاج سری نیاز به این حرفا نیس خفن باشیی 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، بمب انرژی گفته است: خفن باشیی چشششششم 2 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، فریحا گفته است: چشششششم بی بلا 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 2 دقیقه قبل، بمب انرژی گفته است: بی بلا بازم چششششششم 1 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 2 دقیقه قبل، فریحا گفته است: بازم چششششششم خخخخخ 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، بمب انرژی گفته است: خخخخخ بیا روم بحرفیم 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، بمب انرژی گفته است: خخخخخ باید بحرفیم 2 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 5 دقیقه قبل، فریحا گفته است: باید بحرفیم خبریه آیا؟ 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 14 دقیقه قبل، بمب انرژی گفته است: خبریه آیا؟ اره میخوام دومادت کنم خخخخخخ 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، فریحا گفته است: اره میخوام دومادت کنم خخخخخخ نه بابا من عزب عزب خواهم مااند نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 1 دقیقه قبل، بمب انرژی گفته است: نه بابا من عزب عزب خواهم مااند خخخخخخخ راهی نداری باس تسلیم بشی یالا دستاااااابالا 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، فریحا گفته است: خخخخخخخ راهی نداری باس تسلیم بشی یالا دستاااااابالا نه با مجردی خودم حال میکنم دستت طلا نقل قول
فریحا ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، بمب انرژی گفته است: نه با مجردی خودم حال میکنم دستت طلا خخخخ هرجور راحتی 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .