نیلوفرآبی ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 اکثرا تنهام اکثرا خونه ام فقط بعضی وقتا خوبم اکثرا دیوونم من واسه تو دلتنگم آره خب تو که رفتی من بند بند دلم پاره شد الان عروسک قشنگ من قرمز پوشیده تو رختخواب مخمل آبی خوابیده ولی نه با من من غم دارم عروسک من چشاتو وا کن وقتی که شب شد اونوقت لالا کن من حرف دارم من کلی حرف دارم بیا لب تر کن ببین یه دریارو چجوری برا تو میارم سریع ماهم شو ببین که من برات ستاره هارو میارم زمین مث روزه اول من هنوز برا تو میزنه قلبم ولی دیگه گذشت از تو گذشت از من 6 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 11 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: چقدر قشنگ بود مرسی عشق❤❤ فدات عزیزکم🪷 نقل قول
گندم24 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 5 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: اکثرا تنهام اکثرا خونه ام فقط بعضی وقتا خوبم اکثرا دیوونم من واسه تو دلتنگم آره خب تو که رفتی من بند بند دلم پاره شد الان عروسک قشنگ من قرمز پوشیده تو رختخواب مخمل آبی خوابیده ولی نه با من من غم دارم عروسک من چشاتو وا کن وقتی که شب شد اونوقت لالا کن من حرف دارم من کلی حرف دارم بیا لب تر کن ببین یه دریارو چجوری برا تو میارم سریع ماهم شو ببین که من برات ستاره هارو میارم زمین مث روزه اول من هنوز برا تو میزنه قلبم ولی دیگه گذشت از تو گذشت از من زیبا بود 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 24 مهر، 2023 ارسال شده در 24 مهر، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۱۶ در 10:02، نیلوفرآبی گفته است: اکثرا تنهام اکثرا خونه ام فقط بعضی وقتا خوبم اکثرا دیوونم من واسه تو دلتنگم آره خب تو که رفتی من بند بند دلم پاره شد الان عروسک قشنگ من قرمز پوشیده تو رختخواب مخمل آبی خوابیده ولی نه با من من غم دارم عروسک من چشاتو وا کن وقتی که شب شد اونوقت لالا کن من حرف دارم من کلی حرف دارم بیا لب تر کن ببین یه دریارو چجوری برا تو میارم سریع ماهم شو ببین که من برات ستاره هارو میارم زمین مث روزه اول من هنوز برا تو میزنه قلبم ولی دیگه گذشت از تو گذشت از من سپاس نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .