kambiz_landar ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 دختر از دوستت دارم گفتن هر شب پسره خسته شده بود.. یک شب وقتی اس ام اس آمد بدون آن که آنرا باز کند موبایل را گذاشت زیر بالشش و خوابید صبح وقت مادر پسره به دختره زنگ زد و گفت: پسرم مرده… دختره شوکه شد و چشم پر از اشک بلافاصله سراغ اس ام اس شب گذشته رفت.. پسره نوشته بود… تصادف کردم با مشکل خودم را رساندم دم در خونتون لطفا بیا پائین میخوام برای آخرین بار ببینمت… «خیلی خیلی دوستت دارم» 1 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 21 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: دختر از دوستت دارم گفتن هر شب پسره خسته شده بود.. یک شب وقتی اس ام اس آمد بدون آن که آنرا باز کند موبایل را گذاشت زیر بالشش و خوابید صبح وقت مادر پسره به دختره زنگ زد و گفت: پسرم مرده… دختره شوکه شد و چشم پر از اشک بلافاصله سراغ اس ام اس شب گذشته رفت.. پسره نوشته بود… تصادف کردم با مشکل خودم را رساندم دم در خونتون لطفا بیا پائین میخوام برای آخرین بار ببینمت… «خیلی خیلی دوستت دارم» قشنگ بود 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 20 دقیقه قبل، فریحا گفته است: قشنگ بود قشنگ میبینے 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 3 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: قشنگ میبینے به نظرم یه منظوری توش نهفته اس ولی نمیدونم دقیق 1 نقل قول
گندم24 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2023 14 ساعت قبل، kambiz_landar گفته است: دختر از دوستت دارم گفتن هر شب پسره خسته شده بود.. یک شب وقتی اس ام اس آمد بدون آن که آنرا باز کند موبایل را گذاشت زیر بالشش و خوابید صبح وقت مادر پسره به دختره زنگ زد و گفت: پسرم مرده… دختره شوکه شد و چشم پر از اشک بلافاصله سراغ اس ام اس شب گذشته رفت.. پسره نوشته بود… تصادف کردم با مشکل خودم را رساندم دم در خونتون لطفا بیا پائین میخوام برای آخرین بار ببینمت… «خیلی خیلی دوستت دارم» قشنگ نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .