kambiz_landar ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 واسه نفر بعدے یه جک بگید. نفر بعدے باید بگه خوشش اومد یا نه! هم هم همینطور ادامه پیدا میکنه دیگه........ اسپم ندید نظر بدید سپاس لدفن سه تا دیوونه تو یه اتاق بودن. دوتاشون تکنو میرقصیدن،یکے دیگه میگفت:سبز آبے قرمز ازش پرسیدن اونا میرقصن تو چیکار میکنے؟ گفت:من رقص نورم! 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 واکنش پسرا بعد از اتمام مکالمه با نامزدشون : پسر آمریکایی : تلفن رو بغل میکنه و میره تو حس ! پسر فرانسوی : تلفن رو ماچ میکنه ! پسر ایرانی : ۱#*۱۴۱* 3 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 24 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: واکنش پسرا بعد از اتمام مکالمه با نامزدشون : پسر آمریکایی : تلفن رو بغل میکنه و میره تو حس ! پسر فرانسوی : تلفن رو ماچ میکنه ! پسر ایرانی : ۱#*۱۴۱* خخخخ 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 33 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: واسه نفر بعدے یه جک بگید. نفر بعدے باید بگه خوشش اومد یا نه! هم هم همینطور ادامه پیدا میکنه دیگه........ اسپم ندید نظر بدید سپاس لدفن سه تا دیوونه تو یه اتاق بودن. دوتاشون تکنو میرقصیدن،یکے دیگه میگفت:سبز آبے قرمز ازش پرسیدن اونا میرقصن تو چیکار میکنے؟ گفت:من رقص نورم! بگذار فکر کنم هیچی مثبت یادم نمیاد خخخخ 1 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 یارو نوار خالے گوش میکرد و گریه میکرد، بهش میگن : حالا چرا گریه میکنے؟ میگه حیف نیست خواننده به این خوبے لال باشه !؟ 1 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 ھمہ دوستان عزیزم باحال بودن جکاتون عین خدتون 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 28 دقیقه قبل، GiSoU گفته است: باااااحااال بود 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 خخخخخخخخخخخخ یه ایرانیه رفته بود آمریکا.بعد اونجا موتورو یارو رو میگیرن و فرار میکنن.صاحب موتوروقتے میبینه موتورشو دارن میبرن میگه:no no ایرانیه میگه نو نیست کهنه ست 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 هههههههههه تو مغازه دختره به فروشنده گفت: ۵۰ تومن؟؟؟ چه خبره اقا مغازه بغلیتون میده ۱۵ تومن!! صاحب مغازه هم عصبانی میشه و زنگ میزنه مغازه بغلے میگه : ممد باز دختر خوشگل دیدے رے.. تو قیمتا 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 اگر عاشق چيپس هستيد بيمارے احتمالے تيروييد داريد اگر عاشق يخ هستيد بيمارے كمبود كلسيم اگر عاشق نان هستيد بيمارے افسردگے اگر عاشق شكلاتيد بيمارے استرس اگه عاشق من هستيد خيالتون راحت سالم سالم هستيد ھہہہہ 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2023 زنه به شوهرش میگه تو هیچ وقت منو دوست نداشتے .مرد نگاهے به بچه هاش میکنه و میگه پس من اینارو از گوگل دانلود کردم؟؟خخبخند دیگه 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .