فریحا ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 من نمیفهمم چرا هیچ کس نمینویسد از مردهــا از چشمها و شــانهها و دستهایشــان … … از آغوششان از عطر تنشـان، از صدایشــان… پررو میشوند؟ خب بشوند…. مگر خود ما با هر دوستت دارمی تا آسمـان نرفتهایم؟ مگر ما به اتکــاء همین دستها همین نگاهها همین آغوشهـا، در بزنگاههای زندگی سرِپا نماندهایم؟… من بلد نیستم در سـایه، دوست داشته باشم من میخواهم خواستنم گوش فلک را کر کند من میخواهم مَردَم بداند دوستش دارم… 1 نقل قول
GiSoU ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 29 دقیقه قبل، فریحا گفته است: من نمیفهمم چرا هیچ کس نمینویسد از مردهــا از چشمها و شــانهها و دستهایشــان … … از آغوششان از عطر تنشـان، از صدایشــان… پررو میشوند؟ خب بشوند…. مگر خود ما با هر دوستت دارمی تا آسمـان نرفتهایم؟ مگر ما به اتکــاء همین دستها همین نگاهها همین آغوشهـا، در بزنگاههای زندگی سرِپا نماندهایم؟… من بلد نیستم در سـایه، دوست داشته باشم من میخواهم خواستنم گوش فلک را کر کند من میخواهم مَردَم بداند دوستش دارم… حالا ی بنده خدایی کاری کرد ک درست روز مرد ازهرچی مرده متنفر بشم واسه همین دیگه نمیتونم این مطلبارو درک کنم ولی موفق باشید نقل قول
فریحا ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2023 6 دقیقه قبل، GiSoU گفته است: حالا ی بنده خدایی کاری کرد ک درست روز مرد ازهرچی مرده متنفر بشم واسه همین دیگه نمیتونم این مطلبارو درک کنم ولی موفق باشید آخی عزیزم به موقعش درک میکنی 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .