رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

بچه ها ازتون میخام اگه حیوون خونگی دارین ازش عکس بذارین و از شیرین کاریاش بنویسین یا اگه دیگه از دستش دادین چنتا جمله به یادش بنویسین
این عکس طوطی منه. اسمش نقره بود. اون 12 سالش بود ک مرد یا بهتر بگم کشته شد. از وقتی یه هفته ای بود بزرگش کردم.....

یه روز بطور اتفاقی پرید رو پشت همسایمون فقط میخاس بازی کنه....
همسایمونم خیلی ترسید و پشتشو به دیوار کوبوند.....امیدوارم هیچوقت یه همچین صحنه ای رو راجبه عزیزانتون نبینین ؛ کله ی نقره له شده بود تو دیوار جمجمش خورد شد.....
الان 2 ساله ک گذشته. منو خونوادم افسردگی گرفتیم ولی.....بعد چند ماه خدا 4 تا فرشته ی دیگه بهمون هدیه دادspacer.pngspacer.pngspacer.png

ارسال شده در
7 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است:

بچه ها ازتون میخام اگه حیوون خونگی دارین ازش عکس بذارین و از شیرین کاریاش بنویسین یا اگه دیگه از دستش دادین چنتا جمله به یادش بنویسین
این عکس طوطی منه. اسمش نقره بود. اون 12 سالش بود ک مرد یا بهتر بگم کشته شد. از وقتی یه هفته ای بود بزرگش کردم.....

یه روز بطور اتفاقی پرید رو پشت همسایمون فقط میخاس بازی کنه....
همسایمونم خیلی ترسید و پشتشو به دیوار کوبوند.....امیدوارم هیچوقت یه همچین صحنه ای رو راجبه عزیزانتون نبینین ؛ کله ی نقره له شده بود تو دیوار جمجمش خورد شد.....
الان 2 ساله ک گذشته. منو خونوادم افسردگی گرفتیم ولی.....بعد چند ماه خدا 4 تا فرشته ی دیگه بهمون هدیه دادspacer.pngspacer.pngspacer.png

چقدر ناز بوده آخییش..

4 تا فرشته؟؟؟؟ یعنی ۴تا طوطی دارید؟

ارسال شده در
7 دقیقه قبل، Elnaz گفته است:

چقدر ناز بوده آخییش..

4 تا فرشته؟؟؟؟ یعنی ۴تا طوطی دارید؟

من دوتا ماهی قرمز دارم که از عید سه سال پیش مونده ._.

البته دوتا لاک پشت هم قبلا داشتم که هردو رو تو فاضلاب ول کردم

جوجه هم داشتم که همیشه روش میخوابیدم
فکر میکردم اینطوری گرمش میشه ولی اونم فرداش میمرد

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...