kambiz_landar ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 بچه ها ازتون میخام اگه حیوون خونگی دارین ازش عکس بذارین و از شیرین کاریاش بنویسین یا اگه دیگه از دستش دادین چنتا جمله به یادش بنویسین این عکس طوطی منه. اسمش نقره بود. اون 12 سالش بود ک مرد یا بهتر بگم کشته شد. از وقتی یه هفته ای بود بزرگش کردم..... یه روز بطور اتفاقی پرید رو پشت همسایمون فقط میخاس بازی کنه.... همسایمونم خیلی ترسید و پشتشو به دیوار کوبوند.....امیدوارم هیچوقت یه همچین صحنه ای رو راجبه عزیزانتون نبینین ؛ کله ی نقره له شده بود تو دیوار جمجمش خورد شد..... الان 2 ساله ک گذشته. منو خونوادم افسردگی گرفتیم ولی.....بعد چند ماه خدا 4 تا فرشته ی دیگه بهمون هدیه داد 2 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 7 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: بچه ها ازتون میخام اگه حیوون خونگی دارین ازش عکس بذارین و از شیرین کاریاش بنویسین یا اگه دیگه از دستش دادین چنتا جمله به یادش بنویسین این عکس طوطی منه. اسمش نقره بود. اون 12 سالش بود ک مرد یا بهتر بگم کشته شد. از وقتی یه هفته ای بود بزرگش کردم..... یه روز بطور اتفاقی پرید رو پشت همسایمون فقط میخاس بازی کنه.... همسایمونم خیلی ترسید و پشتشو به دیوار کوبوند.....امیدوارم هیچوقت یه همچین صحنه ای رو راجبه عزیزانتون نبینین ؛ کله ی نقره له شده بود تو دیوار جمجمش خورد شد..... الان 2 ساله ک گذشته. منو خونوادم افسردگی گرفتیم ولی.....بعد چند ماه خدا 4 تا فرشته ی دیگه بهمون هدیه داد چقدر ناز بوده آخییش.. 4 تا فرشته؟؟؟؟ یعنی ۴تا طوطی دارید؟ 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 7 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: چقدر ناز بوده آخییش.. 4 تا فرشته؟؟؟؟ یعنی ۴تا طوطی دارید؟ من دوتا ماهی قرمز دارم که از عید سه سال پیش مونده ._. البته دوتا لاک پشت هم قبلا داشتم که هردو رو تو فاضلاب ول کردم جوجه هم داشتم که همیشه روش میخوابیدم فکر میکردم اینطوری گرمش میشه ولی اونم فرداش میمرد 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 6 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: اخی چه خوجمله من نه حیوون خونگی ندارم ولی عاشق گربه و husky هستم ھعب یہ تولہ ھاسکے بیار نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 من یہ سگ پا کوتاه بہ اسم بالی داشتم دلی خُ مُـــرد و ازش عکس ندارم کہ بدم ببخشیـــــد .. نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 یکے دوستام دوتا اردک داشتت داد دستم يه گربه اومد خوردشون!!! کوفتش بشه... اگه دستم بش نرسه:<< 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 دلم میخاد یک فیل بزرگ کنم 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 هم اکنون، kambiz_landar گفته است: دلم میخاد یک فیل بزرگ کنم میخای برو تویه باغ وحش استخدام شو 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 اینا گربه هام بودن. 14 تا گربه داشتم ولے عکس اینا رو دارم. 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 2 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: میخای برو تویه باغ وحش استخدام شو دیہ فیلم یاد ھندستون میکنہ 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2023 دوستان مرسے ازتون 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .