Topaz ارسال شده در 25 فروردین، 2023 ارسال شده در 25 فروردین، 2023 جوجه نودِلی براى تهيه اين فينگرفود ساده و خوشمزه اول سينه مرغ را به صورت نوارى برش زدم و یک شب داخل پیاز و زعفران و نمک و فلفل و آبلیمو خوابوندم تا مزه دار بشه بعد نودلها را در اب جوش به همراه نمك كمى جوشوندم بعد با آب سرد آبكش كردم ۵ دقیقه برای جوشیدن نودل ها کافیه مرغ های فیله شده رو از مواد خارج کردم و به سیخ چوبی کشیدم بعد از نودلها برداشتم و دورفیله ی مرغ پیچیدم و در روغن سرخ كردم. 2 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 25 فروردین، 2023 ارسال شده در 25 فروردین، 2023 20 دقیقه قبل، Topaz گفته است: جوجه نودِلی براى تهيه اين فينگرفود ساده و خوشمزه اول سينه مرغ را به صورت نوارى برش زدم و یک شب داخل پیاز و زعفران و نمک و فلفل و آبلیمو خوابوندم تا مزه دار بشه بعد نودلها را در اب جوش به همراه نمك كمى جوشوندم بعد با آب سرد آبكش كردم ۵ دقیقه برای جوشیدن نودل ها کافیه مرغ های فیله شده رو از مواد خارج کردم و به سیخ چوبی کشیدم بعد از نودلها برداشتم و دورفیله ی مرغ پیچیدم و در روغن سرخ كردم. به به دلم خواست. 1 نقل قول
گندم24 ارسال شده در 25 فروردین، 2023 ارسال شده در 25 فروردین، 2023 ۱ ساعت قبل، Topaz گفته است: جوجه نودِلی براى تهيه اين فينگرفود ساده و خوشمزه اول سينه مرغ را به صورت نوارى برش زدم و یک شب داخل پیاز و زعفران و نمک و فلفل و آبلیمو خوابوندم تا مزه دار بشه بعد نودلها را در اب جوش به همراه نمك كمى جوشوندم بعد با آب سرد آبكش كردم ۵ دقیقه برای جوشیدن نودل ها کافیه مرغ های فیله شده رو از مواد خارج کردم و به سیخ چوبی کشیدم بعد از نودلها برداشتم و دورفیله ی مرغ پیچیدم و در روغن سرخ كردم. 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 25 فروردین، 2023 ارسال شده در 25 فروردین، 2023 1 ساعت قبل، Topaz گفته است: جوجه نودِلی براى تهيه اين فينگرفود ساده و خوشمزه اول سينه مرغ را به صورت نوارى برش زدم و یک شب داخل پیاز و زعفران و نمک و فلفل و آبلیمو خوابوندم تا مزه دار بشه بعد نودلها را در اب جوش به همراه نمك كمى جوشوندم بعد با آب سرد آبكش كردم ۵ دقیقه برای جوشیدن نودل ها کافیه مرغ های فیله شده رو از مواد خارج کردم و به سیخ چوبی کشیدم بعد از نودلها برداشتم و دورفیله ی مرغ پیچیدم و در روغن سرخ كردم. چیز زیادی از آشپزی بلد نیستم 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 25 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 25 فروردین، 2023 2 ساعت قبل، حسین138 گفته است: چیز زیادی از آشپزی بلد نیستم منم این سبک غذا دوست ندارم 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 25 فروردین، 2023 ارسال شده در 25 فروردین، 2023 28 دقیقه قبل، Topaz گفته است: منم این سبک غذا دوست ندارم منم در سبک نیم رو کار میکنم، 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .