kambiz_landar ارسال شده در 16 فروردین، 2023 ارسال شده در 16 فروردین، 2023 اولا خدمتتون عرض کنم اینو من دارم به همه میگم و منظورم شخص خاصے نیستش! دوما،اونایے که توے موضوعا تنها چیزے که میگید اینه: تک عکس!بے کیفیت!تکرارے! وقتے یکے یه موضوعے رو میذاره،براش وقت و انرژے صرف مے کنه حتے اگه به قول شما تک عکس و بے کیفیت و تکرارے باشه،بازم براش وقت گذاشته شده. این که شما میاین و خیلے خشک و خالے میگین تک عکسه یا بے کیفیته یا تکراریه،انگار یه بار سنگینیه رو دوش نویسنده ی تاپیک!این کارتون از صد تا فحشم براے نویسنده بدتره! پس یه کم مهربون باشید. اگرم اون سپاس بدبختو موقع دیدن موضوعاے به قول خودتون بے کیفیت و تک عکس و تکرارے بزنین،به قرآن هیچے نمیشه ها! در ضمن از مدیراے انجمن خواهش میکنم که اینو موضوع مهم قرار بدن تا همه ببیننش 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 16 فروردین، 2023 ارسال شده در 16 فروردین، 2023 6 دقیقه قبل، kambiz_landar گفته است: اولا خدمتتون عرض کنم اینو من دارم به همه میگم و منظورم شخص خاصے نیستش! دوما،اونایے که توے موضوعا تنها چیزے که میگید اینه: تک عکس!بے کیفیت!تکرارے! وقتے یکے یه موضوعے رو میذاره،براش وقت و انرژے صرف مے کنه حتے اگه به قول شما تک عکس و بے کیفیت و تکرارے باشه،بازم براش وقت گذاشته شده. این که شما میاین و خیلے خشک و خالے میگین تک عکسه یا بے کیفیته یا تکراریه،انگار یه بار سنگینیه رو دوش نویسنده ی تاپیک!این کارتون از صد تا فحشم براے نویسنده بدتره! پس یه کم مهربون باشید. اگرم اون سپاس بدبختو موقع دیدن موضوعاے به قول خودتون بے کیفیت و تک عکس و تکرارے بزنین،به قرآن هیچے نمیشه ها! در ضمن از مدیراے انجمن خواهش میکنم که اینو موضوع مهم قرار بدن تا همه ببیننش سلام چه دل پر دردی عزیزی من بیشتر مطالب رو فقط وقت میکنم بخونم و چون با محدودیت لایک مواجهه هستم اونایی که واقعا برام جالب بود رو لایک میکنم در مورد پاسخ هم اگه زمان داشته باشم حتما انجام میدم. نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .