قاتل لغت ارسال شده در 1 آبان، 2022 ارسال شده در 1 آبان، 2022 هلال خون، مه خون، ماه اشک، ماه عزاست عزای کیست؟ گمانم عزای خون خداست خمیده قامت گردون، شکسته پشت فلک روانه خون دل از چشم آدم و حوّاست ( استاد پرهیزگار ) * * آقا سلام ماه محرّم شروع شد آمد بهار زخم دل ما و مرهمت خون می شود دل همه عالم ز قصه ی آن لحظه های آخر و گودال و آن غمت حلول ماه محرم ، ماه عزا و نزول مصائب بر اهل بیت علیه السلام تسلیت باد * * سالها سالهای ماتم توست مـاهها تـا ابـد محرّم توست غم تو آتشی است عالم سوز داغ تـو تازه میشود هر روز ( سلام بر محرم حسین ) * * باز این چه شورش اسٺ، پریشان شدم حسین ماه محرّم آمد و گریان شدم حسین تا ڪه هلالِ ماه عزایٺ حلول ڪرد دل بیقرار و بی سرو سامان شدم حسین حلول ماه محرم تسلیت باد * * کاری کن تسلای قلب مادرت باشم امسال هم مث هر سال آقا نوکرت باشم حلول ماه محرم ، ماه عزا و نزول مصائب بر اهل بیت علیه السلام تسلیت و تعزیت باد * * حلول ماه محرم، ماه عزای حسينی، ماه پيروزی خون بر شمشير، ماه شهادت امام حسين (ع) و ياران باوفايش بر همه مسلمانان جهان به ويژه به ساحت منجی عالم بشريت امام زمان (عج) تسلیت باد * * هر دم به گوش میرسد آوای زنگ قافله این قافله تا كربلا دیگر ندارد فاصله حلول ماه محرم، ماه پژمرده شدن گلستان فاطمه(س) و ماه پیروزی خون بر شمشیر، بر عاشقان آن حضرت تسلیت باد. نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .