Aftaabgardaan ارسال شده در 10 فروردین، 2023 ارسال شده در 10 فروردین، 2023 (ویرایش شده) درسته که قرار نیست همه مثل هم فکر کنیم اما قرار نیست یک اشتباه تفکری رو شخصی بدونیم .چون اصلا شخصی نیست . یعنی اون فردی که در مقابل کشته شدن جوونا کامنت میذاره" این اعدام ها ادامه داشته باشه،دلمون خنک بشه " صرفا یک تفکر شخصی بی آزار نیست .چون یه آدمایی همون بالا این تفکرات رو دارن .سیستم و عده ای از همین مردم دارند این تفکرات رو ساپورت و اجرا میکنند .خیلی صحبت مفصلی میشه حرف زدن در مورد این تفکر، اما احساس میکنم باید انرژی رو نگه داشت برای چیزای مهم تر..چون این آدمایی که انقدر خودشون رو محق ميدونن.. درباره پوشش دیگران. انقدر خودشون رو خدا و درست میدونن که وای مرد ایرانی غیرت نداره و بره بمیره! و انقدر خودشون رو قبول دارن که غیر رو بزن و بکش و اعدام کن! با این آدم نمیشه بحث کرد. حتی لایق یه حرف زشت و رکیک هم نیست. من یادمه کلاس قرآن بودم سال نمیدونم چندم دبستان. قصه تعریف میکردن برامون. میگفتن پیامبر از یه جایی رد میشد.. یه مردی آشغال و چیزای کثیفی رو از پشت بوم میریخت روی سر پیامبر، پیامبر هیچی نمیگفت.. میگذشت.. بعد یه روز از مرده خبری نمیشه پیامبر میگه کجاست فلانی؟ خبری از آشغال ریختنش نبود میگن مریض شده.. پیامبر میره عیادتش و خلاصه مرده هم جا میخوره و همه با هم دوست میشن. یعنی اینا همونایین که قران رو با قیامت و جهنمش بهشون یاد دادن. نگفتن میشه گذشت.. میشه کنار اومد.. نگفتن بهشون که میشه آزاد بود آزاده بود و هر کسی باید سرش تو زندگیش باشه و سعی کنه خودش آدم درستی باشه. برای همین متاسفانه.. ما نهایتا میتونیم دهن خودمون رو ژرواژر کنیم از این همه پرت و پلا و مزخرفیات! و برای اینکه سکته نکنیم به یاد بیاریم آدم های دیگه ای رو که میشناسیم.. تا خفه نشیم! و این پرت و پلاها مثل سنگ وسط جریان رودخونه میمونه.. آب راهش رو پیدا میکنه.. از بین همین سنگ های ریز و درشت.. ویرایش شده 10 فروردین، 2023 توسط Aftaabgardaan 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .