نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: نیل یه وقت هوایی نشیا❤❤ وای من مردم❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: اخی الناز جون با شوهر تپل ما سه تایی به به❤❤ خواهر من هوایی شدم ت ی سدری کافوری بد من بخورم. من به الناز خیانت نمیکنم❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 خواهر دارن فکر میکنم شبارو هم تقسیم بندی کنیم الناز گناه دار❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 (ویرایش شده) 2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: نیل من نقش جعبه کمکهای اولیه رو پس بازی میکنم❤❤ مثلا وسطش بگم خواهر پانسمان بیار یا چسب زخم نخ سوزن❤ ویرایش شده 9 فروردین، 2023 توسط نیلوفرآبی نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: من با چشمبند وارد میشم هوامو داشته باش خواهر فقط پام نگیره یه جا تپی بیفتم چیز❤❤ خواهر محرمت نگاه کنی حلال❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: اخ جون پس مرسی خواهر هوراااااااا❤❤ اره خواهر راحت باشیم❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: نیل میدونی اخرش چی میشه شبو باید ساعتیش کنیم اره خواهر بالاخره باید عدالت برقرار بشه. من شبا ساعت خودم مطمن باش فقط دعا کمیل و ندبه است اصن فکر بد نکن❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: نیلو منم در حد شینیونموهاش فقط.. والا من نیتم خیره❤❤ اره ما کار دیگه ای قرار نیست انجام بدیم❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: اصلا و ابدا ...ما امادش میکنیم تو ایت الکرسی بخون فوت کن بهش منم میزانپیلیش میکنم میفرستیم حجله اره خواهر من دعا تحکیم عشقش به الناز میخونم. ❤فکر کنم آخرش ما باردار میشیم الناز مراقب بچه هامون❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: وای الناز الان میاد پوست کلمونو مبکنهنه نیلو ما به الناز وفادار میمونیم خواهر طاقت بیار الهم صل...صلوات بفرست❤❤ خواهر من برم عرق کاسنی بخورم❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: خوبه نیل جان برا چیز؟؟؟ خواهر لطفا دوتا لیوان پس یکیم من خواهر یکم الکل قاطیش کنیم ؟بریماونجا که غمنباشه اره بزنیم به سلامتی الناز جان و همسر جان❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 الناز اومد بعد اینکه منو تو باردار شدیم نقل قول
Elnaz ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 52 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: @Niloofar @Elnaz @selvam کارمند بانک فک کنم خوب باشه 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: نیل الناز جانم اومد❤❤ من و تو بریم مرخصی زایمان از این به بعد با الناز باشه❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: کارمند بانک فک کنم خوب باشه عالی خواهر ❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: نیل نهنه ما توهم بارداری زدیمما که نرفتیم چیز امممم اثرات اب شنگولیس❤❤ اره ❤فقط مشکلش لگد زدنش❤که بنظرم نفخه چیز خاصی نیست❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 3 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: نه برا اش رشته دیشب خواهر با هم ویار کردیم ❤❤ من اش شله قلم کار میخام❤ بگو آقایی بپز نقل قول
Elnaz ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 3 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: نه برا اش رشته دیشب خواهر با هم ویار کردیم ❤❤ 4 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: اره ❤فقط مشکلش لگد زدنش❤که بنظرم نفخه چیز خاصی نیست❤ خدایا شکرت .. من باردار نشدم..بچه هاتونو بدید من بزرگ میکنم 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: وای الناز نیل من الانdcمیکنممامانم با افسوس نگام میکنه میگه این از دست رفت بخند خواهر ❤. منم سرکار نیشم باز یکی ببین فکر میکنه دارم با بی افم چت میکنم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: خدایا شکرت .. من باردار نشدم..بچه هاتونو بدید من بزرگ میکنم باشه خواهر فقط مراقب باش ت مرخصی زایمان ما باردار نشی ❤ 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: شووورررر جون جون برا نیل جون اش شله بپز ...مرسیییییییییی فدات عزیزم نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: مامانم میگه چته ❤❤ بگو دوستام حامله شدن❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: نشی عشقم نیل بیا الناز امشب تنها بزاریم با شووری ما بریم مرخصی زایمان❤ اره بریم❤ نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 9 فروردین، 2023 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: الناز کجا رفت فرار کرد ❤❤ الناز دست به کار شد خواهر از ما عقب نمونه ❤ نقل قول
Elnaz ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 4 دقیقه قبل، نیلوفرآبی گفته است: باشه خواهر فقط مراقب باش ت مرخصی زایمان ما باردار نشی ❤ نه حواسم بهش هست 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .