نیلوفرآبی ارسال شده در 8 فروردین، 2023 ارسال شده در 8 فروردین، 2023 تکست کامل شعر این ترانه دوست دارم♫ پاشم از خوابو تموم شه دردامو زندگی کنم دیگه♫ با خیال آسوده پاشم از جامو باشه♫ فردا و یکی بهم بگه همه اینا خواب♫ بوده پاک کنم اشکامو ببینی♫ سرپامو بگی چطوری تو♫ بگم حال من خوبه گوش کنی♫ حرفامو بگی من اینجامو روزایی♫ که حالمونو بد کرد تمومه بیا ببین♫ که حال عشق بدون تو بدتر شده گل سفید آرزو پژمرده و پرپر شده بیا که دریاچه بغض♫ پشت چشای بستمه رو صورتم باریده اشک یه♫ شاخه گل تو دستمه 1 2 1 نقل قول
kambiz_landar ارسال شده در 8 فروردین، 2023 ارسال شده در 8 فروردین، 2023 2 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: تکست کامل شعر این ترانه دوست دارم♫ پاشم از خوابو تموم شه دردامو زندگی کنم دیگه♫ با خیال آسوده پاشم از جامو باشه♫ فردا و یکی بهم بگه همه اینا خواب♫ بوده پاک کنم اشکامو ببینی♫ سرپامو بگی چطوری تو♫ بگم حال من خوبه گوش کنی♫ حرفامو بگی من اینجامو روزایی♫ که حالمونو بد کرد تمومه بیا ببین♫ که حال عشق بدون تو بدتر شده گل سفید آرزو پژمرده و پرپر شده بیا که دریاچه بغض♫ پشت چشای بستمه رو صورتم باریده اشک یه♫ شاخه گل تو دستمه لایک نقل قول
گندم24 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 10 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: تکست کامل شعر این ترانه دوست دارم♫ پاشم از خوابو تموم شه دردامو زندگی کنم دیگه♫ با خیال آسوده پاشم از جامو باشه♫ فردا و یکی بهم بگه همه اینا خواب♫ بوده پاک کنم اشکامو ببینی♫ سرپامو بگی چطوری تو♫ بگم حال من خوبه گوش کنی♫ حرفامو بگی من اینجامو روزایی♫ که حالمونو بد کرد تمومه بیا ببین♫ که حال عشق بدون تو بدتر شده گل سفید آرزو پژمرده و پرپر شده بیا که دریاچه بغض♫ پشت چشای بستمه رو صورتم باریده اشک یه♫ شاخه گل تو دستمه 1 نقل قول
Elnaz ارسال شده در 9 فروردین، 2023 ارسال شده در 9 فروردین، 2023 10 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: تکست کامل شعر این ترانه دوست دارم♫ پاشم از خوابو تموم شه دردامو زندگی کنم دیگه♫ با خیال آسوده پاشم از جامو باشه♫ فردا و یکی بهم بگه همه اینا خواب♫ بوده پاک کنم اشکامو ببینی♫ سرپامو بگی چطوری تو♫ بگم حال من خوبه گوش کنی♫ حرفامو بگی من اینجامو روزایی♫ که حالمونو بد کرد تمومه بیا ببین♫ که حال عشق بدون تو بدتر شده گل سفید آرزو پژمرده و پرپر شده بیا که دریاچه بغض♫ پشت چشای بستمه رو صورتم باریده اشک یه♫ شاخه گل تو دستمه لایکی 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .